Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vesti bune pentru copiii din sectorul 5 al Capitalei: Gradinita nr. 269 si-a ianugurat noul sediu! Micutii au cantat colinde, iar primarul Daniel Florea a fost nelipsit de la eveniment (VIDEO)

B1 B1,
Vesti bune pentru copiii din sectorul 5 al Capitalei: Gradinita nr. 269 si-a ianugurat noul sediu! Micutii au cantat colinde, iar primarul Daniel Florea a fost nelipsit de la eveniment (VIDEO)

Vesti bune pentru copiii din sectorul 5! Gradinita nr. 269 si-a inaugurat noul sediu. Micutii au cantat colinde in cladirea in care vor veni incepand cu noul an, relateaza B1 TV. Gradinita nr. continuă pe B1

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si ia o casa. Ce s-a intamplat cu preturile

Ritmul de crestere a preturilor de pe piata rezidentiala autohtona a accelerat fata de anul trecut, arata un studiu realizat de Imobiliare. ro, ceea ce aduce vesti proaste pentru cei care doresc sa isi cumpere o casa.

Vesti proaste pentru toti pensionarii. Pensia minima din Romania a fost inghetata la 704 lei. Cine ia aceasta indemnizatie

Ministrul Muncii a anuntat inghetarea pensiei minime la suma de doar 704 lei. Violeta Alexandru a considerat ca aceasta suma trebuie primita de o anumita categorie. Cine va urma sa beneficieze de ea? Pensia minima din Romania, inghetata la 704 lei Ministrul Muncii a anuntat astazi, de la Guvern, inghetarea pensiei minime la doar 704 .

Ionel Danca: Nu vor mai fi permise detasarile din sectorul privat in institutiile publice

Guvernul Orban a decis ca detasarile din sectorul privat in institutiile publice sa nu mai fie permise, fiind acceptate doar cele cu personal angajat in autoritati publice, a anuntat Ionel Danca, seful.

USR te lasa fara marijuana: cat risti sa stai dupa gratii pentru iarba din cauza noilor pedepse

Oficialii USR au introdus in Parlament un proiect de lege referitor la pedepsele pentru detinerea si consumul de droguri in Romania. Documentul a trecut de votul Camerei Deputatilor. Consumul de droguri de orice fel a fost ilegal in Romania din totdeauna, dar un nou proiect introdus de oficialii USR inaspreste semnificativ pedepsele pe acest segment .

HOROSCOP 22 decembrie. Racii au o zi plina de oportunitati. Fecioarele primesc vesti bune

Iata ce prezic astrele pentru ziua de 22 decembrie:.

Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America. Ce face artista in SUA, la 82 de ani. Putini ar tine pasul

Maria Ciobanu, cunoscuta drept Ciocarlia muzicii populare, a dat Romania pe America pentru a fi mai aproape de copiii ei. De acolo vin acum vesti de ultima ora. Ce face artista in SUA? Maria Ciobanu, vesti de ultima ora din America De cativa ani, Maria Ciobanu a pus Romania pe locul doi, hotarand sa se .

Ipostaza inedita pentru Kate Middleton si Printul William. Ar putea sa angajeze pe cineva, dar prefera sa faca ei asta pentru copiii lor

Kate Middleton si Printul William au fost surprinsi intr-o ipostaza unica, alaturi de copiii lor. Ducii de Cambridge au participat, de curand, la dineul de Craciun organizat de catre Regina Angliei, fiind vorba despre cina speciala pe care Suverana o gazduieste in fiecare an, in cinstea familiei sale si cu prilejul sarbatorilor de iarna. Ipostaza .

Seful Statului Major al Apararii, ajutorul lui Mos Craciun: Daniel Petrescu si militarii romani au impachetat cadourile pentru copiii camarazilor decedati sau raniti in teatrele de operatii (GALERIE FOTO)

Generalul-locotenent Daniel Petrescu a devenit pentru o zi ajutorul lui Mos Craciun. Seful Statului Major al Apararii a impachetat, alaturi de militarii din Ministerul Apararii Nationale, la impachetarea.

Danca: Nu vor mai fi permise detasari din sectorul privat in institutiile publice

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, spune ca Guvernul a decis ca detasarile din sector.

Ungaria continua investitiile masive pentru comunitatile din diaspora sa: Concursul de proiecte Pentru cultura si invatamantul maghiar va avea la dispozitie peste 6 milioane de euro in 2020

Concursul de proiecte organizat de guvernul Ungariei, prin care Budapesta ofera finantare pentru cultura si invatamantul maghiar de peste granite, va avea la dispozitie 6,05 milioane de euro in 2020,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )