Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si ia o casa. Ce s-a intamplat cu preturile

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru cei care vor sa-si ia o casa. Ce s-a intamplat cu preturile

Ritmul de crestere a preturilor de pe piata rezidentiala autohtona a accelerat fata de anul trecut, arata un studiu realizat de Imobiliare. ro, ceea ce aduce vesti proaste pentru cei care doresc sa isi cumpere o casa. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru cei care vor sa-si ia o casa. Cum au evoluat preturile imobiliare in 2019

Ritmul de crestere a preturilor de pe piata rezidentiala autohtona a accelerat fata de anul trecut, arata un studiu realizat de Imobiliare. ro, ceea ce aduce vesti proaste pentru cei care doresc sa isi cumpere o casa.

Vesti proaste pentru toti pensionarii. Pensia minima din Romania a fost inghetata la 704 lei. Cine ia aceasta indemnizatie

Ministrul Muncii a anuntat inghetarea pensiei minime la suma de doar 704 lei. Violeta Alexandru a considerat ca aceasta suma trebuie primita de o anumita categorie. Cine va urma sa beneficieze de ea? Pensia minima din Romania, inghetata la 704 lei Ministrul Muncii a anuntat astazi, de la Guvern, inghetarea pensiei minime la doar 704 .

Romania merge cu 35 de sportivi la JO de Tineret de la Lausanne. Cine sunt cei care vor reprezenta tara in Elvetia

Romania va participa cu 35 de sportivi la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne Elvetia), programate in perioada 9-22 ianuarie 2020, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. Comitetul Executiv al COSR a.

Impozite majorate cu 500% pentru cei care isi lasa cladirile in paragina

Consiliul Local Satu Mare a votat, in sedinta ordinara de joi, majorarea cu 500% a impozitelor cladirilor neintretinute din municipiu, incepand cu 1 ianuarie 2020.

Propunerea USR pentru consumatorii de droguri a fost adoptata: inchisoare si pentru cei care detin

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege al USR are prevede majorarea pedepselor cu inchisoarea pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept.

FOTO VIDEO Vesti proaste pentru consumatorii de substante interzise la volan. Ce aparatura a achizitionat Serviciul de Medicina Legala

Anul trecut, Serviciul de Medicina Legala a achizitionat un aparat care determina rapid alcoolemiile in cazul soferilor depistati in trafic.

Vesti proaste pentru nationala de handbal a Romaniei. Muntenegru va organiza turneul preolimpic

Pe zi ce trece, sansele echipei nationale feminine de handbal a Romaniei, de a ajunge la Tokyo, par din ce in ce mai mici.

Vesti bune pentru copiii din sectorul 5 al Capitalei: Gradinita nr. 269 si-a ianugurat noul sediu! Micutii au cantat colinde, iar primarul Daniel Florea a fost nelipsit de la eveniment (VIDEO)

Vesti bune pentru copiii din sectorul 5! Gradinita nr. 269 si-a inaugurat noul sediu. Micutii au cantat colinde in cladirea in care vor veni incepand cu noul an, relateaza B1 TV. Gradinita nr.

Cuteanu: Cei care contesta spectacolul organizat de Institutul Revolutiei sunt cei carora le pare rau ca a plecat Ceausescu

Emil Cuteanu de la Institutul Revolutiei Romane care organizeaza un concert pe 22 decembrie sustine ca cei care contesta evenimentul se vede foarte clar ca nu au nicio legatura cu Revolutia si le pare rau ca a plecat Ceausescu. Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti.

Mircea Dinescu, in direct pe B1 TV: Este o exagerare sa spui ca cei care au murit in decembrie au fost omorati de Ion Iliescu Ce crede scriitorul despre certificatele date pe banda rulanta (VIDEO)

Scriitorul Mircea Dinescu, figura proeminenta a Revolutiei Romane, sustine ca este o exagerare sa spui ca cei care au murit in decembrie au fost omorati de Ion Iliescu. intrebat in direct pe B1 TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )