Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vesti bune pentru fanii Pokemon GO. Creatorii aplicatiei pregatesc acum Harry Potter GO

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fanii Pokemon GO. Creatorii aplicatiei pregatesc acum Harry Potter GO

Creatorii Pokemon GO, aplicatie care se bucura de un succes incredibil inca de la lansare, pregatesc acum un nou proiect similar, cu denumirea de Harry Potter GO, la cererea fanilor,. continuă pe Antena3

1 august vine cu vesti bune pentru angajati si agricultori

Ziua de 1 august vine cu vesti bune pentru angajati si pentru agricultori. TVA-ul redus de 9% in agricultura si scutirea de la impozitul de 16% pe veniturile angajatilor din cercetare intra.

Vesti bune pentru Michael Douglas! Fiul sau a fost eliberat dupa 7 ani de inchisoare

Cameron Douglas, fiul celebrului actor Michael Douglas, a fost eliberat dupa ce a savarsit o pedeapsa de 7 ani pentru trafic de droguri, potrivit etonline. com. Cameron, in varsta de 37 de ani,.

Vesti proaste pentru fanii Game of Thrones! Serialul se incheie dupa sezonul opt

Serialul de succes Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se va incheia dupa finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informeaza.

Vesti proaste pentru fanii Game of Thrones. Directorul de programe al HBO confirma cel mai negru scenariu

Serialul de succes Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se va incheia dupa finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informeaza.

Creatorii aplicatiei `Pokemon GO` vor lansa `Harry Potter GO`

Daca Pokemon GO a devenit un fenomen in lume, ce se va intampla atunci cand va fi lansata aplicatia Harry Potter GO? Creatorii `Pokemon GO`, aplicatie care se.

Surpriza pentru fanii universului magic creat de J.K. Rowling - aplicatia Harry Potter GO

Fanii seriei Harry Potter ar putea avea parte de o surpriza de proportii. Astfel, dezvoltatorii aplicatiei Pokemon GO pregatesc un proiect similar, denumit Harry Potter GO.

Pokemon Go: Autoritatile newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului de catre infractorii sexuali inregistrati

Pokemon Go ar putea fi interzis pentru o anumita categorie de persoane din New York. Autoritatile statale newyorkeze vor sa interzica folosirea jocului Pokemon Go pentru infractorii sexuali inregistrati, care au fost eliberati pe cautiune. Decizia ar.

Cum face un clujean bani cinstiti din Pokemon Go. Proiectul care-i premiaza pe jucatori si promoveaza afaceri

Principalul castig pe care-l au cei circa 80 milioane de utilizatori de Pokemon Go din lume este faptul ca sunt scosi din case si fac miscare, neexistand in acest moment niciun avantaj material. Un antreprenor din Cluj s-a gandit sa schimbe acest lucru. Proiectul lui Lorand Minyo, Pokemondo, aduce premii jucatorilor de Pokemon Go si promoveaza afacerile locale.

Parintii au inceput sa-si boteze copiii cu numele creaturilor din jocul Pokemon Go: care sunt personajele preferate

Jocul Pokemon GO a inceput sa faca victime si in randul nou-nascutilor, arata o cercetare facuta de site-ul Baby Center, dedicat parintilor americani. Acestia au inceput sa-si boteze copiii cu numele personajelor din popularul joc virtual.

Un blogger, meteorolog de serviciu pentru fanii sai de pe internet, la un pas sa fie lovit de un fulger, in direct (VIDEO)

Un blogger care facea pe meteorologul de serviciu pentru fanii sai de pe reteaua de socializare Periscope a fost la un pas sa fie lovit de un fulger. Tanarul transmitea live imagini cu o furtuna.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )