Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Viorica Dancila, in vizita in Ferentari: Am luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, in vizita in Ferentari: Am luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma

Premierul demis Viorica Dancila, aflata in turneu electoral pentru prezidentiale, a mers duminica in cartierul Ferentari si a sustinut ca Guvernul PSD a luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma. Dancila a vizitat un centru pentru copiii din medii defavorizate, o baie publica si o spalatorie sociala si a mers in parcul Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sf. Dimitrie Basarabov. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila anunta dezastrul: 10 masuri de austeritate in programul de guvernare al PNL

Viorica Dancila a anuntat, intr-un mesaj pe Facebook, ca a identificat zece masuri de austeritate in programul viitorului Guvern, despre care sustine ca e pus pe taieri si hotarat sa intoarca Romania.

VIDEO Viorica Dancila, cu bicicleta pe centura Bacaului - UPDATE

Premierul demis Viorica Dancila s-a plimbat cu bicicleta pe centura orasului Bacau, sambata, flancata de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, si de liderul PSD Bacau, Dragos Benea, in spatele carora s-au aliniat, tot pe biciclete, mai multi pesedisti.

VIDEO Viorica Dancila s-a dat cu bicicleta pe centura Bacaului

Premierul demis Viorica Dancila a mers sambata pe santierul centurii orasului Bacau, unde a fost pusa de staff-ul campaniei sa se plimbe cu bicicleta.

Viorica Dancila crede ca sunt sanse foarte mari sa castige prezidentialele: Chiar cred in poporul roman

Viorica Dancila crede ca Romania merita mai mult, iar ea, in calitate de candidat la prezidentiale din parte PSD, promite sa asigure cetatenilor bunastare. Afirmatiile acesteia vin dupa ce a stat la.

Viorica Dancila, vizita electorala pe bicicleta, pe santierul centurii Bacaului (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a mers, sambata, cu bicicleta pe santierul centurii ocolitoare a municipiului Bacau. Aflata in vizita electorala in Moldova, sefa PSD, a mers pe o bicicleta alba cu.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

Viorica Dancila enumera cele 10 masuri de austeritate ale programului de guvernare propus de PNL. isi apara propriile masuri

Ludovic Orban a reusit sa socheze o tara intreaga atunci cand a somat actualul Guvern sa nu creasca salariul minim, iar programul de guvernare al PNL cuprinde 10 masuri de austeritate, a precizat premierul.

Viorica Dancila, pe bicicleta, in vizita la lucrarile la centura Bacaului

Liderul PSD Viorica Dancila a mers pe bicicleta, insotita de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei.

Viorica Dancila vine la Cluj-Napoca pentru o intalnire electorala cu fermierii

Campania electorala o va aduce, marti, la Cluj-Napoca, pe candidata la presedintie a PSD, Viorica Dancila. Premierul demis si fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, se vor intalni cu fermierii clujeni simpatizanti ai PSD. Exista pericolul ca vizita sa fie anulata in ultimul moment, cum s-a intamplat si cu vizita programata zilele trecute a ex-ministrului Finantelor, Orlando Teodorovici.

Viorica Dancila a plecat cu doua suvenire de la Borsa. Cat a platit pentru doua baticuri traditionale din Maramures

Viorica Dancila se afla joi, 24 octombrie, intr-o vizita in judetul Maramures. Prima oprire a facut-o la Borsa, acolo unde Guvernul Romaniei a alocat aproape 22 de milioane de euro pentru constructia unei telegondole si a unei partii olimpice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )