Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru romani! TAROM, tarife reduse pentru 28 de rute de Black Friday

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! TAROM, tarife reduse pentru 28 de rute de Black Friday

TAROM deruleaza, in perioada 12 - 17 noiembrie, o campanie Black Friday cu tarife reduse pentru 28 de rute, incepand de la 119 euro, dus-intors, informeaza, marti, compania. Astfel, sunt disponibile bilete. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru pacientii cu afectiuni oncologice. De ce beneficii vor avea parte

Pacientii cu afectiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale si tratamente personalizate, potrivit unui comunicat al CNAS. Proiectul de Contract - cadru pentru urmatorii patru.

Vesti bune pentru Ianis Hagi. A plecat antrenorul care-l uitase pe banca

Tanarul international roman Ianis Hagi a ramas fara antrenor la Genk.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarea PSD la ora 13.00. Vesti proaste pentru doi candidati importanti

Vin vesti proaste pentru o serie de candidati dinspre PSD, acolo unde social-democratii au o estimare a votului pentru ora 13. 00, dezvaluie surse politice pentru Antena.

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii, si anume cu date privind portarile dintr-o retea in alta. DIGI RCS-RDS a avut parte de o perioada extrem de buna in Romania,.

Mesajul lui Iohannis pentru romani, in ziua alegerilor prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost la vot. Acesta a declarat ca a votat pentru o tara normala si i-a indemnat pe romani sa iasa la vot. Astazi, in ziua votului, este.

Cresterea salariului minim in Romania. Marius Budai argumenteaza marirea salariului pentru romani

Fostul ministru al Muncii Marius Budai sustine ca salariul minim ar trebui sa fie majorat in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, Budai a oferit cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca. Fostul ministru al Muncii argumenteaza majorarea salariului minim in Romania Cresterea salariului minim are un impact pozitiv asupra .

CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Ce a scris jurnalistul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de semnificativ, cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Gazetarul a facut si-a facut gandurile publice pe retelele sociale, cu o zi inainte de deschiderea sectiilor de votare. CTP, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale CTP a avut .

VESTI EXCELENTE! Pensionarii ROMANI vor PRIMI BONURI DE MASA!

Statul roman vine cu o veste buna pentru pensionarii nostri. Pensionarii vor primi, foarte probabil, bonuri de masa. Potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, bonurile sunt propuse in.

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de.

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )