Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cresterea salariului minim in Romania. Marius Budai argumenteaza marirea salariului pentru romani

Playtech Playtech,
Cresterea salariului minim in Romania. Marius Budai argumenteaza marirea salariului pentru romani

Fostul ministru al Muncii Marius Budai sustine ca salariul minim ar trebui sa fie majorat in Romania. intr-o postare pe contul personal de Facebook, Budai a oferit cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca. Fostul ministru al Muncii argumenteaza majorarea salariului minim in Romania Cresterea salariului minim are un impact pozitiv asupra . continuă pe Playtech

Crestere SALARIU MINIM. Fostul ministru al Muncii, argumente pentru cresterea salariului minim

Fostul ministru al Muncii in Guvernul Dancila, Marius Budai, a oferit pe pagina sa de Facebook cateva argumente pentru care salariul minim ar trebui sa creasca.

Ministrul Muncii: Nu exista niciun studiu de impact privind cresterea salariului minim

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat marti ca nu si-a consolidat inca o parere privind cuantumul la care va creste salariul minim, iar in Ministerul Muncii nu exista niciun.

Premierul Orban: Va fi o crestere a salariului minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat lunica va fi o crestere a salariului minim, insa dupa ce se va face o analiza de impact. Evident, va fi o crestere a salariului minim. Am convenit ca un grup de.

MINISTRUL MUNCII: Nu mi-am consolidat o parere despre cuantumul cresterii salariului minim

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat marti ca nu si-a consolidat inca o parere privind cuantumul la care va creste salariul minim, iar in Ministerul Muncii nu exista niciun studiu recent care sa evalueze impactul masurii cresterii salariului minim.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Guvernul Orban, anunt important privind majorarea salariului minim

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Ce se intampla cu majorarea salariului minim. Guvernul Orban, decizie importanta pana la sfarsitul lunii noiembrie

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, luni, ca Guvernul Orban a facut un prim pas spre majorarea salariului minim pe economie, promisa de PSD, prin consultareacu factorii de decizie. Potrivit lui.

Guvernul Orban, anunt despre MAJORAREA salariului minim: Obiectivul este adoptarea masurii pana la sfarsitul lunii noiembrie (VIDEO)

PSD a promis ca va majora salariul minim cu 100 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2020, dar a plecat de la Palatul Victoria, iar Executivul Orban trebuie sa gestioneze responsabil aceasta propunere. Seful Cancelari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )