Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarea PSD la ora 13.00. Vesti proaste pentru doi candidati importanti

Vin vesti proaste pentru o serie de candidati dinspre PSD, acolo unde social-democratii au o estimare a votului pentru ora 13. 00, dezvaluie surse politice pentru Antena.

Vesti proaste pentru bucuresteni. RADET intra in faliment

RADET intra in faliment. Decizia apartine Curtii de Apel Bucuresti si este definitiva. Gabriela Fire.

Se scumpesc tigarile, in Romania. Cat va ajunge sa coste un pachet, in urmatoarele luni

Vesti proaste pentru fumatori! Ultimul raport publicat de BNR a informat ca alcoolul si tigarile se vor scumpi, in urmatoarele luni. Cat va ajunge sa coste un pachet? Se scumpesc tigarile, in Romania. Cat va ajunge sa coste un pachet? in ultimul raport publicat de Banca Nationala a Romaniei se arata vesti pentru fumatorii din .

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii, si anume cu date privind portarile dintr-o retea in alta. DIGI RCS-RDS a avut parte de o perioada extrem de buna in Romania,.

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu intr-un centru subteran, incalcand din nou acordul cu marile puteri

Iranul a inceput sa imbogateasca uraniu in centrul subteran Fordow, incalcand din nou acordul nuclear cu puterile occidentale, a confirmat luni Agentia pentru Energie Atomica a ONU, care a adaugat ca stocul de uraniu imbogatit al Teheranului a continuat sa creasca, transmite Reuters.

Constantin Budescu dorit din nou la FCSB

Gigi Becali a anuntat ca il vrea din nou la echipa sa pe Constantin Budescu, dar pe un post pe care acesta n-a mai evoluat pana acum.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

Trump va amana cu inca 6 luni decizia de a impune taxe vamale pentru masinile importate din UE

Presedintele american Donald Trump este asteptat sa anunte in aceasta saptamana ca intarzie cu alte sase luni decizia privind o eventuala impunere de taxe vamale pentru masinile importate din Uniunea Europeana, relateaza luni Politico, citand o persoana familiarizata cu dosarul, potrivit Reuters.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Racii primesc vesti proaste, Sagetatorii mai trebuie sa astepte pentru a vedea rezultate

Berbec. Te tot intorci cu gandul intr-o perioada de demult, care a devenit o obsesie pentru tine, dar chiar nu ai de ce sa-ti faci atatea griji. Problema respectiva e demult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )