Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti bune pentru Romania: de ce e avantajata tara noastra de infrangerea lui Kosovo, in preliminariile EURO 2020

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru Romania: de ce e avantajata tara noastra de infrangerea lui Kosovo, in preliminariile EURO 2020

In acest moment, echipa nationala de fotbal Romaniei depinde de mai multe variabile, pentru a spera la calificarea dincolo de preliminariile EURO 2020. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru pacientii cu afectiuni oncologice. De ce beneficii vor avea parte

Pacientii cu afectiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale si tratamente personalizate, potrivit unui comunicat al CNAS. Proiectul de Contract - cadru pentru urmatorii patru.

Vesti bune pentru romani! TAROM, tarife reduse pentru 28 de rute de Black Friday

TAROM deruleaza, in perioada 12 - 17 noiembrie, o campanie Black Friday cu tarife reduse pentru 28 de rute, incepand de la 119 euro, dus-intors, informeaza, marti, compania. Astfel, sunt disponibile bilete.

Vesti bune pentru Ianis Hagi. A plecat antrenorul care-l uitase pe banca

Tanarul international roman Ianis Hagi a ramas fara antrenor la Genk.

Vesti bune pentru copiii Romaniei. Alocatiile cresc de la 1 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legeapentru completarea art. 3 din Legea nr. 611993 privind alocatia de stat pentru copii, care prevede majorarea acesteia incepand cu data de 1 ianuarie 2020.

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii, si anume cu date privind portarile dintr-o retea in alta. DIGI RCS-RDS a avut parte de o perioada extrem de buna in Romania,.

Klaus Iohannis sceptic ca MCV va fi ridicat pentru Romania in urmatorul an

Presedintele Klaus Iohannis se arata sceptic cu privire la faptul ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) ar fi putea fi ridicat pentru Romania in urmatorul an. Dupa o guvernare catastrofala, vadit anti-justitie, vadit pe politizarea justitiei, cine s-a asteptat sa avem un raport mai bun?, spune Iohannis.

DECIZIE BOMBA, in ROMANIA! Toti SOFERII care au PERMIS categoria B vor mai putea conduce o noua CATEGORIE de VEHICULE! Toti ASTEPTAU VESTEA aceasta

Vesti bune pentru soferii din Romania, care au permis categoria B! Iata ce categorie de vehicule ar urma sa mai puteti conduce.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Vesti proaste pentru fumatori. Se scumpesc din nou tigarile

Vesti proaste de la Banca Nationala a Romaniei mai ales pentru fumatori, dar si pentru cei care consuma alcool. Cresc preturile tutunului si alcoolului. Previziunea reiese din ultimul raport publicat de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )