Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si ia masina noua. De luni, 20.000 de vouchere din Programul Rabla vor fi scoase pe piata

B1 B1,
Vesti bune pentru romanii care vor sa-si ia masina noua. De luni, 20.000 de vouchere din Programul Rabla vor fi scoase pe piata

Un numar de 20. 000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6. 500 de lei, vor fi puse la dispozitia romanilor care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua, incepand de luni, potrivit. continuă pe B1

Atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara la finalul minivacantei de Sfanta Maria

Finalul minivacantei de Sfanta Maria aglomereaza nu doar statiunile din tara, ci si punctele de frontiera. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care revin in tara.

PENSII RECALCULATE. Luna septembrie vine cu vesti bune pentru pensionari

Ministerul Muncii are doua saptamani sa decida clar cum se va aplica noua lege a pensiilor, pentru ca din septembrie incepe marea recalculare. Peste cinci milioane .

GATA, E OFICIAL! Se dau 6.500 de LEI, de la stat! Primul venit, primul servit! TOTI romanii TREBUIE sa afle

Vesti excelente pentru romanii care vor sa-si achizitioneze o masina noua! Se dau din nou vouchere de mii de lei! Ultimul anunt oficial anunta redeschiderea programului. Vezi aici cum te poti inscrie.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: zonele afectate de ploi torentiale, furtuni si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca in 15 - 16 august sunt prognozate ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina in Macedonia, Tracia si Thessalia.

George Simion ii cere demisia unui secretar de stat din Ministerul pentru romanii de pretutindeni, chiar in prezenta acestuia: `Domnule Alexeev, n-ar mai trebui sa fiti in acest scaun` (VIDEO)

George Simion, liderul miscarii politice Romania Mare in Europa, i-a cerut demisia lui Victor Alexeev din functia de secretar de stat in Ministerul pentru romanii de pretitutindeni, chiar in prezenta acestuia,.

VIDEO Dancila, intrebata de un protestatar ce mesaj transmite elevilor care vor sa plece din cauza guvernului bazat pe hotie: Ce spuneti nu este conform cu realitatea Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri la Iasi, ca sunt foarte multi medici din Ungaria care vor sa ramana in Romania, dupa ce un protestatar a intrebat-o ce mesaj ar transmite copiilor care se afla in afara tarii sau care vor sa plece din cauza unui guvern bazat pe hotie.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc in tara: Se pot forma coloane mari de autoturisme si autocare la punctul de frontiera Ruse

Ministerul roman al Afacerilor Externe ii atentioneza pe romanii care vor sa revina in tara la data de 18 august dintre Bulgaria, Grecia sau Turcia ca este posibil sa se formeze cozi foarte mari la punctul de.

HOROSCOP 16 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii! Apar rezultatele mult dorite!

Horoscop 16 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 16 august Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,.

Mitropolitul Andreicut, la Manastirea Nicula: Maica Domnului plange pentru romanii care au emigrat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, crede ca Maica Domnului este intristata si plange pentru cei peste 5 milioane de romani care au plecat din tara in cautarea unui loc de munca. Din aceasta cauza multe familii se dezbina si multi copii raman acasa cu bunicii si rudele si sufera dupa parintii plecati.

Lovitura pentru romanii cu credite! ROBOR la trei luni a urcat din nou

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 3,10% pe an, de la 3,09%, valoare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )