Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vesti bune pentru transportatori. O parte din supraacciza carburantilor ar putea fi returnata

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru transportatori. O parte din supraacciza carburantilor ar putea fi returnata

Patronatele din transporturi au solicitat Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat ca membrii Comisiei de Circulatie din Primaria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteza de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii. Soferii vor putea.

Vesti BUNE pentru pacienti: Noi MEDICAMENTE, pe lista de compensate si gratuite!

Noua medicamente noi urmeaza sa intre pe listele de compensate si gratuite conform proiectului de hotarare dezbatut luni la Ministerul Sanatatii, unde vicepresedintele APMGR, Viorica Preduna, a spus.

Vesti bune pentru Mikhail Saakasvili: Nu va fi nici arestat, nici extradat din Ucraina

Fostul presedinte al Georgiei si guvernator al regiunii ucrainiene Odesa, Mikhail Saakasvili, a reusit sa patrunda pe 10 septembrie in Ucraina in ciuda opozitiei autoritatilor de la Kiev care i-au.

Transportatorii cer Guvernului sa returneze o parte din supraacciza la carburanti. Daca negocierile esueaza, preturile vor exploda

Desi mai multi jucatori din piata au anuntat ca preturie la raft nu se vor majora dupa introducerea supraaccizei la carburanti, acestea ar putea creste substantial, ca urmare a cresterii costurilor de transport, in cazul in care Executivul nu se angajeaza sa returneze transportatorilor o parte din supraacciza.

Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraacciza

Patronatele din transporturi solicita Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa aiba o noua intalnire cu reprezentantii Executivului pe acest subiect, potrivit unui comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) trimis Redactiei.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Autostrada Bucuresti - Brasov, prioritara pentru infrastructura rutiera din Romania

Autostrada Bucuresti - Brasov este prioritara pentru infrastructura rutiera din tara noastra, a declarat ieri Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul discutiilor cu autoritatile locale din zonele care urmeaza sa fie tranzitate de aceasta, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis Redactiei.

Vesti proaste pentru romanii cu datorii la banci. Cresc ratele la creditele in lei

Ratele la creditele in lei ar putea creste simtitor, pentru ca indicele Robor, in functie de care acestea se calculeaza, a crescut in 2016, pana la nivelul maxim din ultimii doi.

Comisarul european Julian King: Toate tarile membre ar avea de castigat daca Romania ar fi parte din Grupul Schengen

Comisarul european responsabil pentru securitatea Uniunii Europene, diplomatul britanic Julian King, a declarat luni, la Bucuresti, ca toate statele din Grupul Schengen ar avea de castigat daca Romania ar fi cooptata in acesta structura.

Motivul socant pentru care bebelusul din Iasi si-a pierdut viata in timpul slujbei de botez (FOTO)

Informatii noi despre nou-nascutul care si-a pierdut viata in mod bizar la slujba de botez desfasurata in judetul Iasi. Surse din cadrul anchetei sustin ca bebelusul s-ar fi inecat cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )