Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vesti bune pentru turistii care vor sa ajunga pe litoral

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru turistii care vor sa ajunga pe litoral

Vesti bune pentru turistii care vor sa ajunga pe litoral! Intra in circulatie trenurile soarelui. Astfel, pana in data de 10 septembrie, peste 40 de garnituri vor asigura legaturi din toata. continuă pe Antena3

Bacalaureat 2017. Surpriza pentru elevii care vor lua 10 la examenul de bacalaureat

Bacalaureat 2017. Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA ofera gratuitate la cele doua festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat si, in plus, cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat.

Ministrul Sanatatii: Vor fi introduse sanctiuni pentru cei care nu raporteaza zilnic stocurile de medicamente

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca are in vedere introducerea unor sanctiuni pentru cei care nu raporteaza zilnic stocurile de medicamente. Sanctiunile vor merge pana la ridicarea.

Facebook a lansat asa-numitele harti ale dezastrelor care vor ajuta organizatiile umanitare sa actioneze mai repede

Facebook a lansat miercuri ceea ce sunt numite harti ale dezastrelor - o initiativa care doreste sa ajute organizatiile umanitare sa actioneze atunci cand exista persoane care se confrunta cu situatii de urgenta, scrie Reuters. Hartile vor reflecta miscarile si localizarea exacta a persoanelor inainte, in timpul si dupa un dezastru, astfel incat sa reprezinte un ajutor pentru cei care doresc sa livreze alimente, apa sau medicamente.

Turcan, declaratie exploziva: Vor fi colegi din PNL care vor vota in favoarea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a calificat marti drept haotica legea salarizarii unitare, insa a admis ca vor fi si deputati liberali care vor vota in favoarea acestui act.

Veste proasta pentru bucurestenii care circula cu metroul

Incepe o perioada dificila pentru bucurestenii care circula cu metroul. Intrarile a patru statii vor fi partial inchise pentru efectuarea de lucrari de modernizare. Astfel, accesul calatorilor.

Trenurile Soarelui care merg spre litoral intra vineri in circulatie. De la Bucuresti la Constanta calatoria dureaza doua ore

Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Calatori, intra in circulatie incepand de vineri. Timp de trei luni, pana in 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor face legatura din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si catre Delta Dunarii, potrivit unui comunicat de presa al companiei de stat.

Vesti proaste pentru romani! Se scumpeste painea. Cu cat va creste pretul

Vom manca o paine mai scumpa. Brutarii sunt pe cale de disparitie, cumparatorii tot mai putini, iar cei 80 de bani pe care ii platim pentru o paine nu reusesc sa acopere cheltuielile.

VIDEO The Offspring, Bullet For My Valentine si The Darkness, printre trupele care vor concerta la Rock The City

Trupa californiana The Offspring concerteaza pentru prima oara in Romania, la cea de-a opta editie Rock The City, care va avea loc pe 27 august la Arenele Romane din Bucuresti. Pe aceeasi scena vor mai urca Bullet For My Valentine, The Darkness si Firma, dar si alte trupe romanesti, anunta organizatorii.

Aliatii presedintelui sirian Bashar al-Assad ameninta Statele Unite cu atacuri, in cazul in care vor avea loc noi raiduri aeriene in Siria

O alianta militara care sustine Administratia Bashar al-Assad a amenintat, miercuri, ca va ataca pozitii militare americane din Siria si din regiune, in cazul in care Washingtonul va depasi linii rosii.

Metrorex inchide miercuri noi statii de metrou pentru modernizare. Care este graficul lucrarilor (VIDEO)

Caile de acces in statiile de metrou Piata Victoriei 1, Aviatorilor, Mihai Bravu si Piata Iancului vor fi inchise de miercuri pana in 13 iunie pentru modernizarea instalatiei de taxare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )