Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vesti noi pentru romani. Ce taxe noi s-ar putea sa introduca Guvernul

Antena3 Antena3,
Vesti noi pentru romani. Ce taxe noi s-ar putea sa introduca Guvernul

Guvernul nu va introduce taxe noi in viitorul apropiat, sustine Ludovic Orban. Premierul este insa contrazis de analistii economici care spun ca Executivul nu va gasi altfel bani care sa acopere toate cheltuielile statului. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romani. Alimentul lor preferat risca sa nu mai fie cultivat. Decizia radicala a fermierilor

Programul s-a bucurat timp de trei ani de succes, insa acum acesta leguma nu mai rodeste. Ce decizie au luat fermierii. Vesti proaste pentru romani Dupa ce trei ani a avut succes, programul Tomata nu mai da roade. Din cauza numarului mare de doritori, anul acesta fermierii primesc subventii cu o treime mai mici ca .

Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

In sedinta de luni, Guvernul a adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru alocaarea de fonduri externe nerambursabile, care sunt necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente pentru anul scolar 20202021, in contextul riscului de infectie cu noul coronavirus. Vesti bune pentru scolile din mediul rural Prin urmare, .

Cand vine criza economica, de fapt. Lovitura dura pentru romani: mai au putin timp la dispozitie sa economiseasca

E timpul sa ne pregatim pentru criza economica. Romanii vor da fata-n fata cu noi probleme in scurt timp. Ce spun specialistii? BNR demonteaza declaratiile ministrului de Finante Banca Nationala a Romaniei vine cu un avertisment dur pentru toti romanii. Din pacate, criza sanitara nu va fi singura pentru care oamenii sa-si faca griji, pentru .

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

Se dau banii in plus pentru romani. Este oficial, cand intra sumele

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat sambata seara ca, de luni, vor incepe primele plati pentru 41,5% din salariul brut pentru angajatii care au revenit in activitate dupa somajul tehnic. Romanii, motiv de bucurie: banii de la stat intra luni in conturi Ministrul Violeta Alexandru a subliniat ca Ministerul Muncii este singura .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )