Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

In sedinta de luni, Guvernul a adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru alocaarea de fonduri externe nerambursabile, care sunt necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente pentru anul scolar 20202021, in contextul riscului de infectie cu noul coronavirus. Vesti bune pentru scolile din mediul rural Prin urmare, . continuă pe Playtech

Vesti bune de la ANAF! Ce surpriza a lansat pentru contribuabilii sai

ANAF si Ministerul Finantelor Publice au colaborat la dezvoltarea si implementarea unui nou serviciu. Ce surpriza a lansat ANAF pentru contribuabilii sai Prin intermediul acestui serviciu, contribuabilii se pot programa on-line pentru intalnirea cu un inspector fiscal. Serviciul este disponibil pe site-ul www. anaf. ro, la rubrica Servicii on-line, la pozitia 5, unde contribuabilii se pot programa .

Vesti proaste pentru romani. Alimentul lor preferat risca sa nu mai fie cultivat. Decizia radicala a fermierilor

Programul s-a bucurat timp de trei ani de succes, insa acum acesta leguma nu mai rodeste. Ce decizie au luat fermierii. Vesti proaste pentru romani Dupa ce trei ani a avut succes, programul Tomata nu mai da roade. Din cauza numarului mare de doritori, anul acesta fermierii primesc subventii cu o treime mai mici ca .

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

Fostul ministru Daniel Chitoiu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in cazul accidentului de la sfarsitul anului trecut

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa in cazul accidentului soldat cu decesul a doua persoane, de la sfarsitul anului trecut. Sapte persoane fizice, rude ale.

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Guvernul va aproba o OUG pentu achizitionarea unor containere sanitare pentru scolile care nu au apa si canalizare

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de luni un proiect de ordonata de urgenta privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente anului scolar 20202021 in contextul riscului de infectie cu coronavirus SARS-Cov-2. Astfel, vor fi alocati bani, prin Programul Operational Competivitate, pentru achizitionarea unor containere sanitare mobile in scolile care nu sunt racordate la reteau de apa si canalizare. De asemenea, actul normativ prevede si achizitionarea de echipamente IT pentru invatamantul online din fonduri externe nerambursabile alocate Romaniei, in perioada de programare 2014-2020, scrie News.

Vesti bune in vremuri de criza: compania care aduce in Romania zeci de locuri de munca

Pandemia de coronavirus a schimbat din temelii piata muncii, iar adevarul e ca afacerile care nu stiu sa se reinventeze vor disparea. Exista, insa, si o parte buna: marile companii se.

Vesti noi pentru romani. Ce taxe noi s-ar putea sa introduca Guvernul

Guvernul nu va introduce taxe noi in viitorul apropiat, sustine Ludovic Orban. Premierul este insa contrazis de analistii economici care spun ca Executivul nu va gasi altfel bani care sa acopere toate cheltuielile statului.

Batrana, comuna cu cel mai mic numar de locuitori

Vesti bune pentru Batrana din Muntii Poiana Rusca, comuna cu cel mai mic numar de locuitori. Daca multi oameni de aici au plecat la oras si si-au lasat gospodariile, altii cauta acest colt de rai, isi cumpara terenuri aici sau vin doar pentru cateva zile, sa-si petreaca vacantele. Turistii gasesc mai multe obiective interesante precum pesteri, codri seculari si peisaje deosebite.

Orban, despre cazurile de coronavirus la copii: cand se inchid scolile, din cauza infectiilor

Deschiderea scolilor din Romania continua sa fie sub semnul intrebarii, iar premierul Ludovic Orban a explicat de ce. Argumentele au fost prezentate intr-o interventie la Digi 24. intr-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )