Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vesti proaste pentru bucuresteni: cand vor avea apa calda, de fapt. Anuntul e oficial

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru bucuresteni: cand vor avea apa calda, de fapt. Anuntul e oficial

Zeci de mii de bucuresteni stau in pandemie fara apa calda. Probleme ar putea aparea si cand se da drumul la caldura, lucru, de asemenea, asteptat cu interes de oameni. Pana atunci, apa calda din Capitala ramane o chestiune fara rezolvare. Tevi vechi, ruginite si sparte in subteran. in Bucuresti, apa calda este inca rece. continuă pe Playtech

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre serviciul de incalzire si apa calda: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, ca PSD sa dea vina pe noua administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni in ceea ce priveste serviciul de incalzire si apa calda, pentru ca PSD sa.

Ce se intampla daca bei bere in fiecare zi. Romanii vor avea o surpriza neplacuta

Cand spui bere, mai nou, te gandesti ca-i aliment cu multe calorii. Si da, ai putea sa spui asta. Printre romani aceasta bautura este la fel de populara ca si fotbalul. Cand spui cuvintele bere si roman laolalta, e clar ca spui cantitati mari. Romanii trebuie sa stie despre bere ca este daunatoare Se crede .

Cea mai importanta economie: cand vor fi masinile electrice la fel de ieftine ca celelalte

Masinile electrice vor avea acelasi cost de productie ca masinile conventionale, cu motoare cu ardere interna, iar transferul de la vehiculele cu combustibil fosil la cele electrice poate fi.

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Horoscop 23 octombrie 2020. Zodiile care vor avea o zi dificila

Astrologul a facut horoscopul pentru ziua de vineri, 23 octombrie 2020. Astfel, vestile sunt bune pentru majoritatea nativilor, cu eceptia unei zodii care va avea probleme la serviciu. Intrarea in zodia Scorpionului face ca lucrurile sa devina mai tensionate. Horoscopul zilei de vineri, 23 octombrie 2020. O zodie risca sa ajunga in faliment Potrivit horoscopului .

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

LIVIU PLESOIANU, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc numai daca Iohannis, Ciolacu si ceilalti lideri vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna

Liviu Plesoianu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 6 decembrie numai daca nu doar Iohannis, ci si Ciolacu si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Catastrofa pentru Romania. Cand vom reveni la economia din 2019

Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul diviziei Intelligence a revistei din Marea Britanie The Economist, a spus in cadrul unui eveniment online ca in anul 2020 economia Romaniei va inregistra o scadere de 5,7%. Cand va reveni Romania la economia din 2019 Potrivit economistului, aceasta scadere va fi urmata de o revenire mai inceata, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )