Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru bugetari. Romanii nu vor mai fi platiti pentru orele suplimentare

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru bugetari. Romanii nu vor mai fi platiti pentru orele suplimentare

Anul 2018 va fi unul de austeritate la Stat, arata un document obtinut de Antena 3. Angajatii la Stat nu vor mai primi bani pentru munca suplimentara, ci doar zile libere. Institutiile nu au voie sa cumpere. continuă pe Antena3

VESTI PROASTE pentru ROMANI. Energia va continua sa se SCUMPEASCA si in 2018

Primul semnal ca energia se va scumpi si la anul a fost deja remarcat. Astfel, licitatiile de pe piata pentru energia populatiei cunosc preturi cu pana la 15% mai mari. Operatorul Comercial al.

Horoscop 27 noiembrie. Vesti proaste pentru Gemeni

Berbec Aveti toate motivele sa priviti cu incredere un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cineva va drag va rasfata fara limita. Taur Va streseaza o situatie.

Vesti bune pentru romanii care isi vor petrece minivacanta la munte. Sezonul de ski va fi deschis inca din aceasta perioada

Caderile masive de zapada au si o parte buna. Sezonul de ski se va deschide in acest an mult mai devreme decat in anii precedenti. Sunt deja multe zone in care stratul de zapada.

MAE: Incepand cu 1 decembrie, romanii vor putea intra fara vize in Canada. Cei care merg cu avionul trebuie insa sa obtina o autorizatie electronica

Ministerul Afacerilor Externe reaminteste ca, incepand cu data de 1 decembrie 2017, de la orele 16. 00 ora Romaniei), cetatenii romani vor beneficia de posibilitatea de a calatori in Canada fara vize, pentru sederi de maxim 6 luni in scop turistic inclusiv pentru vizitarea familiei / cunostintelor sau pentru prospectarea oportunitatilor de afaceri), pe baza oricarui pasaport romanesc valabil.

Recuperatorii de creante nu vor mai putea obtine decat cel mult dublul datoriei

Suma pe care societatile de recuperare a creditelor o pot solicita debitorilor ar putea sa fie plafonata la dublul sumei pentru care a fost preluata creanta de la banci. Proiectul de lege initiat de un grup de senatori a primit marti raport favorabil in comisiile reunite de buget-finante si cea economica din Senat.

Comisia speciala condusa de Iordache a scazut standardele de integritate ale magistratilor: judecatorii si procurorii trimisi in judecata nu vor mai fi suspendati automat

Comisia speciala din Parlament condusa de Florin Iordache a modificat luni articolul 62 al Legii 303/2004 in sensul scaderii standardelor de integritate ale magistratilor. Astfel, daca pana acum judecatorii si procurorii trimisi in judecata erau suspendati automat de CSM, modificarea de azi face ca suspendarea sa fie posibila, in functie de decizia CSM. Va dati seama ce corect vor judeca judecatorii trimisi in judecata? Sau ce dosare bune vor face procurorii trimisi in judecata?, scrie parlamentarul PNL Daniel Fenechiu pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )