Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vesti bune pentru romanii care isi vor petrece minivacanta la munte. Sezonul de ski va fi deschis inca din aceasta perioada

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care isi vor petrece minivacanta la munte. Sezonul de ski va fi deschis inca din aceasta perioada

Caderile masive de zapada au si o parte buna. Sezonul de ski se va deschide in acest an mult mai devreme decat in anii precedenti. Sunt deja multe zone in care stratul de zapada. continuă pe Antena3

Amenzi pentru romanii din diaspora: Ce trebuie sa faca in cel mai scurt timp

Ziua Romaniei nu vine cu vesti bune pentru toti romanii. Potrivit legislatiei in vigoare, pentru persoanele care au parasit tara dupa 30 ianuarie 2012, 1 decembrie vine cu un val de amenzi,.

S-a plimbat asa prin mall crezand ca oamenii isi vor da seama! Ce este in neregula cu aceasta tanara - VIDEO

O tanara a mers intr-un mall sperand ca oamenii isi vor da seama ca ceva este dubios cu tinuta ei. Jen, o experta in body painting, a stat trei ore sa deseneze pe corpul tinerei o.

Banii de la buget pentru diaspora, nu se duc catre romanii care au nevoie de ei

Confederatia Nationala a Antreprenorilor Mici si Mijlocii CAPIMED) Romania a criticat, prin intermediul unui comunicat, activitatea Ministerului Romanilor de Pretutindeni, pentru lipsa de interes in legatura cu romanii care au nevoie de ajutorul real al statului roman si nici macar nu sunt pe o lista de asteptare.

Vesti proaste pentru bugetari. Romanii nu vor mai fi platiti pentru orele suplimentare

Anul 2018 va fi unul de austeritate la Stat, arata un document obtinut de Antena 3. Angajatii la Stat nu vor mai primi bani pentru munca suplimentara, ci doar zile libere. Institutiile nu au voie sa cumpere.

Topul zodiilor compatibile. Vesti perfecte pentru Pesti

Cu atatea miliarde de oameni care traiesc astazi in lume, este greu sa credem in conceptul de suflet-pereche. in timp, vedem ca oamenii perfecti nu exista si ca in orice.

Horoscop decembrie 2017. Vesti extraordinare pentru aceste zodii

HOROSCOP DECEMBRIE BERBEC TE BUCURI DE FIECARE ZI E o luna in care te simti bine, esti linistita, in apele tale. Optimista si increzatoare, te bucuri de cumparaturi, cadouri, ai tone de energie si simti ca nu-.

Horoscop 27 noiembrie. Vesti proaste pentru Gemeni

Berbec Aveti toate motivele sa priviti cu incredere un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cineva va drag va rasfata fara limita. Taur Va streseaza o situatie.

VESTI PROASTE pentru ROMANI. Energia va continua sa se SCUMPEASCA si in 2018

Primul semnal ca energia se va scumpi si la anul a fost deja remarcat. Astfel, licitatiile de pe piata pentru energia populatiei cunosc preturi cu pana la 15% mai mari. Operatorul Comercial al.

Platforma virtuala Wienerberger cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei (P)

Pentru cei care isi renoveaza sau isi construiesc o casa, Wienerberger ofera recomandari practice. Platforma instacasa. ro este si prima retea de socializare care faciliteaza interactiunea dintre cei care si-au renovat sau construit o casa si cei care doresc sa primeasca informatii relevante pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele de constructie. Include solutii practice din partea expertilor care ii intampina pe utilizatori in sectiunea Sfaturile specialistilor , precum si un forum de discutii in care vor raspunde atat specialistii companiei, cat si alti utilizatori care au incheiat un proiect de constructie sau renovare si doresc sa impartaseasca din experienta lor .

Veste proasta pentru romanii din strainatate: 1 decembrie vine cu AMENZI pentru ei!

Ziua de1 Decembrieeste data-limita pana la care romanii dindiasporaar trebui sa prezinte documentele necesare pentruschimbarea rezidentei fiscale, conform Ordonantei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )