Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romani! Aceste produse se scumpesc major! Cat platim in plus pentru acestea

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Aceste produse se scumpesc major! Cat platim in plus pentru acestea

Veste proasta pentru romani! Produsele lactate se vor scumpi cu pana la 10 procente in perioada urmatoare din cauza costurilor mai mari pe care le au materiile prime. in schimb preturile pentru carnea de porc si carnea de pui vor scadea cu aproximativ 2 procente. continuă pe Antena3

Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Crescatorii romani de vaci vor putea primi subventii finantate de Comisia Europeana, prin FEADR, in valoare de pana la 7. 000 de euro. Masura a fost gandita pentru ca fermierii sa-si poata rezolva problemele legate de numerar, urmare a efectelor pandemiei de COVID-19. Se dau multi bani pentru romani. Cum poti incasa pana la 7. 000 de .

MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa analizeze bine oportunitatea deplasarilor in strainatate, in contextul pandemiei de coronavirus. Ce recomanda Ministerul Afacerilor Externe in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum si al masurilor adoptate de autoritatile romane pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul Afacerilor Externe adreseaza cetatenilor romani rugamintea de .

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre motiunea de cenzura. Vesti proaste atat pentru Ludovic Orban, cat si pentru Ciolacu: Abia daca se depaseste acest termen va putea fi atacata la CCR

EXCLUSIV Dupa motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva actualului guvern, premierul Ludovic Orban a declarat marti ca ia in calcul sa sesizeze CCR pentru un conflict constitutional intre Guvern si.

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )