Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

Playtech Playtech,
Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la. continuă pe Playtech

Cea mai buna bautura pentru a da jos kilogramele in plus! Care este ingredientul secret

Ceaiul verde este o alegere minunata pentru a iti incepe ziua! Este o bautura ce contine cofeina, deci te va pregati pentru o zi de aglomerata de munca. Pentru a da jos cateva kilograme, trebuie doar sa adaugi un ingredient minune care este dovedit stiintific sa ajute in eliminarea grasimii nedorite.

Cea mai buna inghetata facuta in casa. Reteta secreta a Andreei Raicu

Multi dintre noi nu concepem viata fara inghetata, mai ales acum, vara. La fel si vedetele, acestea se racoresc pe timp de vara numai cu inghetata facuta in casa. Prefera sa o faca in casa, pentru ca stiu ce pun in ea. Multe dintre vedete, pentru a da bine la televizor, adica pentru a nu .

Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Placinta este un preparat de patiserie facut din foi de aluat, intre care se pune umplutura preferata de fiecare; fie branza, carne, cartofi, varza, dovleac, fructe sau ciocolata. Acest deliciu este des intalnit atat in Romania, Republica Moldova, cat si in sudul Ucrainei. Reteta placinta cu branza si stafide Cuvantul romanesc placinta este mostenit din .

EXCLUSIV Legea menita sa blocheze cumpararea de terenuri agricole de catre cetatenii straini a fost promulgata. Reprezentant al fermierilor: E cea mai buna din 1990 incoace Ce prevede actul normativ

EXCLUSIV Noi conditii pentru tranzactionarea terenurilor agricole vor intra in vigoare in Roimania, incepand din luna octombrie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru.

Smiley si Gina Pistol, cea mai mare veste! Nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati!

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti. Asta sustin surse din anturajul celor doi. Potrivit apropiatilor, rodul iubirii dintre cei doi va veni pe lume peste doar sase luni.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Cea mai oribila crima din Bucuresti. De ce a fost omorata o femeie cu zeci de lovituri de cutit

Astazi va vom prezenta filmul unei crime care a socat Cartierul Latin. Totul a avut loc in urma cu un an, cand fiica unui milionar a fost ucisa cu 27 de lovituri de cutit chiar de cel mai bun prieten al iubitului ei. insa, chiar si astazi au ramas, in dosarul din arhiva penala a .

Cea mai interesanta solutie pentru bolnavii critici, testata in SUA: face minuni in cazurile grave

Au trecut deja aproximativ 9 luni de la primele cazuri depistate de coronavirus, dar, in continuare, aflam lucruri noi despre comportamentul bolii. in ceea ce priveste infectiile cu noul.

Cea mai mare incercare pentru Kremlin: explozia de proteste din Belarus ameninta scaunul lui Putin

Vladimir Putin se afla, din nou, in fata celei mai mari incercari a multiplelor sale mandate. De aceasta data, problema e creata de Belarus si de eternul presedinte al statului vecin cu care Rusia vrea sa faca stat comun, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Caine inzestrat cu talent actoricesc. Se preface ca este schiop pentru a primi mancare din partea oamenilor (VIDEO)

De multe ori, inteligenta cainilor ne uimeste. Acesta este si cazul unui patruped din Bangkok, Thailanda, care, folosindu-se de ingeniozitatea sa, a gasit cea mai buna solutie pentru a atrage atentia oamenilor,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )