Libnet.ro
UNICEF

16:30

Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Crescatorii romani de vaci vor putea primi subventii finantate de Comisia Europeana, prin FEADR, in valoare de pana la 7. 000 de euro. Masura a fost gandita pentru ca fermierii sa-si poata rezolva problemele legate de numerar, urmare a efectelor pandemiei de COVID-19. Se dau multi bani pentru romani. Cum poti incasa pana la 7. 000 de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romani! Aceste produse se scumpesc major! Cat platim in plus pentru acestea

Veste proasta pentru romani! Produsele lactate se vor scumpi cu pana la 10 procente in perioada urmatoare din cauza costurilor mai mari pe care le au materiile prime. in schimb preturile pentru carnea de porc si carnea de pui vor scadea cu aproximativ 2 procente.

Dinamo, aproape sa revina la Ionut Negoita! Dovada ca spaniolii nu au bani pentru club

Era spaniola de la Dinamo ar putea sa dureze doar cateva zile. Pablo Cortacero a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Ionut Negoita, iar fanii ros-albilor sperau ca va face echipa tare. Se vorbea de numeroase transferuri din Spania, printre care si Roberto Soldado, fostul jucator al lui Real Madrid. Dar pana la urma .

MAE, recomandare pentru romani. Ce se intampla cu deplasarile in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe le recomanda romanilor sa analizeze bine oportunitatea deplasarilor in strainatate, in contextul pandemiei de coronavirus. Ce recomanda Ministerul Afacerilor Externe in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum si al masurilor adoptate de autoritatile romane pentru limitarea raspandirii infectiei cu virusul SARS-CoV-2, Ministerul Afacerilor Externe adreseaza cetatenilor romani rugamintea de .

Horoscop 18 august 2020. Noroc urias de bani pentru zodia Rac

Horoscop 18 august 2020. Ce anunta astrele pentru cele 12 semne zodiacale. Racii au parte de sume importante de bani, Leii au o zi plina de succes. Afla si tu horoscopul zilei de marti pentru zodia ta! Horoscop 18 august Berbec Berbecii trebuie sa-si pastreze calmul si sa nu critice pe nimeni. Sa arate retinere .

Asa da! Ce a facut acum Culita Sterp pentru mama lui. Fanii, emotionati pana la lacrimi

In acest moment, printre cei mai indragiti manelisti din Romania se numara siCulita Sterp si nu de putine ori tanarul a reusit sa-si surprinda fanii, fie prin anumite actiuni caritabile sau prin mesajele postate pe retelele de socializare. Ce a facut acum Culita Sterp pentru mama lui Desi in plina pandemie, Culita Sterp a avut .

Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie

O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie aplicantilor care sunt serios angajati in a face nimic, relateaza The Guardian.

Cea mai buna veste pentru romani din ultimele 6 luni. BNR a anuntat cel mai mic ROBOR

In asa vremuri dificile, orice veste buna e ca o gura de aer proaspat. BNR tocmai a venit cu una importanta pentru ROBOR. Conform ultimul anunt al Bancii Nationale a Romaniei,ROBOR la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )