Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vesti proaste pentru romani! Fondurile europene destinate Romaniei ar putea scadea semnificativ

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Fondurile europene destinate Romaniei ar putea scadea semnificativ

Propunerea de buget pentru intervalul 2021-2027, prezentata de Comisia Europeana CE) in aceasta luna, ar putea insemna o reducere semnificativa a fondurilor europene destinate statelor din Europa de Est, in. continuă pe Antena3

Avertisment Erste: Fondurile europene destinate Romaniei ar putea scadea semnificativ, cu un impact de 1,2% din PIB

Propunerea de buget pentru intervalul 2021-2027, prezentata de Comisia Europeana CE) in aceasta luna, ar putea insemna o reducere semnificativa a fondurilor europene destinate statelor din Europa de Est, in cazul Romaniei impactul putand reprezenta 1,2% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit unei analize publicate vineri de grupul financiar austriac Erste.

Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou MAXIM

Indicele ROBOR continua sa creasca. Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un nivel de 2,75% pentru indicele in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Aceasta este.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

Ce se intampla cu 5 milioane de pensii: Vesti teribile pentru romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, joi seara, modificari importante la Legea pensiilor. Olguta Vasilescu a precizat ca 5 milioane de pensiii vor trebui recalculate, dar doar dupa ce o decizie.

Anunt fabulos pentru romani: salariile au crescut in martie. Care este sectorul cu cele mai cresteri

Veste buna pentru romani. Castigul salarial mediu net a crescut, in luna martie, la 2. 704 lei, inregistrand astfel o crestere de 15,5% fata de aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor publicate.

Sondaj: Toate monedele est-europene se vor aprecia, cu exceptia LEULUI

Vesti proaste pentru buzunarele romanilor. Uu sondaj realizat de Reuters arata ca majoritatea monedelor din Europa Centrala si de Est urmeaza sa se aprecieze in urmatorul an, singurele exceptii urmand sa.

Vesti bune pentru romanii cu credite: Cu cat a scazut indicele ROBOR

Indicele ROBOR la trei luni a scazut vineri doua doua zile in care a atins valori istorice. Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca indicele in functie de care se calculeaza dombanda variabila la creditele.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Ce se intampla cu indicele ROBOR la trei luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,74%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

Vesti bune pentru pensionarii cu permis de conducere. Amenzile ar putea fi mult mai mici

Punctul de amenda ar putea avea doua valori, una pentru oamenii activi si alta pentru persoanele iesite la pensie, potrivit unei propuneri legislative inregistrate de curand la Senat pentru dezbatere. in.

Vesti bune pentru toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari de venituri

Toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari ale veniturilor comparativ cu luna februarie vor primi sume compensatorii, iar in lege va fi introdus un filtru pentru a nu mai putea fi alocate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )