Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vesti proaste pentru romani: De la 1 octombrie vom avea de platit mai mult pentru energia electrica(VIDEO)

B1 B1,
Vesti proaste pentru romani: De la 1 octombrie vom avea de platit mai mult pentru energia electrica(VIDEO)

Dupa majorarile de preturi la carburanti, romanii vor trebui sa indure facturi mai mari si la electricitate. De la 1 octombrie, oamenii vor avea de platit cu aproape doi lei si 50 de bani mai mult. continuă pe B1

Horoscopul saptamanii 15-21 septembrie 2017. Vesti proaste pentru Berbeci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Exista in viata lor o persoana speciala care le face sa se comporte ca niste adolescente. Se.

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru Romania. INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule, in crestere

Conform INS, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iulie 2017, comparativ cu luna iu.

Pentru romani, tehnologia este mai importanta decat educatia. Cati bani se cheltuie lunar

In Romania, o familie plateste, lunar, pentru educatie suma de 48 de lei, iar pentru serviciile de telefonie mobila 1. 088 de lei, arata un raport al Institutului National de Statistica. Conform.

Be EU: Dezbatere cruciala pentru romani in Parlamentul European

Este o zi extrem de importanta pentru Europa. Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a vorbit despre starea Uniunii Europene. Juncker a transmis un mesaj important si pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )