Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vesti proaste pentru romani: Un sfert dintre angajatori iNGHEATA salariile in acest an!

B1 B1,
Vesti proaste pentru romani: Un sfert dintre angajatori iNGHEATA salariile in acest an!

Desi majoritatea angajatilor spera sa castige mai mult in acest an, unul din patru angajatori nu va acorda nicio majorare salariala, iar 35,5% afirma ca majorarile salariale planificate pentru 2020 vor fi de. continuă pe B1

SONDAJ Un sfert dintre angajatori ingheata salariile in acest an. Doar o treime ofera o majorare de cel mult 5%

Desi majoritatea angajatilor spera sa castige mai mult in acest an, unul din patru angajatori nu va acorda nicio majorare salariala, iar 35,5% afirma ca majorarile salariale planificate pentru 2020 vor fi de cel mult 5%, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs.

HOROSCOP. Luna noua aduce vesti proaste pentru trei zodii

Luna noua, care se va produce pe 24 ianuarie, este despre inceputuri noi, insa pentru trei semne zodiacale nu aduce vesti bune.

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

Un sfert dintre angajatorii romani au luat decizia fara precedent. Ce se intampla cu salariile angajatilor

Aproximativ doi din zece angajatori stin ca va vor oferi un program flexibil de munca, plus 38,7% dintre respondenti vor sustine transportul angajatilor, si 35% o sa investesca in cursuri si traininguri de dezvoltare a angajatilor. Un sfert dintre angajatorii romani au luat decizia fara precedent Unul din patru angajati ingheata salariile in acest an .

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Salarii 2020: Un sfert dintre angajatorii romani nu vor acorda nicio majorare salariala 8213; Sondaj

Desi majoritatea romanilor spera sa castige mai mult in acest an, 1 din 4 angajatori nu va acorda nicio majorare salariala, iar 35,5% afirma ca majorarile salariale planificate pentru 2020 vor fi de cel mult 5%, arata datele unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare.

VESTI extrem de PROASTE pentru TOTI SOFERII ROMANI care au MASINI SECOND HAND! Si-au luat O MARE, MARE TEAPA!

Mare atentie, romani! Toti cei care doriti sa va cumparati o masina second-hand trebuie sa fiti foarte prudenti ca sa nu achizitionati un autoturism care a suferit daune majore.

E OFICIAL: O noua minivacanta pentru romani! Detalii DE ULTIMA ORA

Romanii vor avea 16 zile libere in anul 2020, sarbatori legale, dintre care 12 vor pica in timpul zilelor lucratoare. Si ziua de 1 martie ar putea deveni zi libera, tinand cont ca Martisorul a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )