Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

RATELE romanilor EXPLODEAZA! ROBOR-ul atinge un nou MAXIM

Vesti proaste pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat joi la nivelul de 2,49%, potrivit BNR. Indicele ROBOR la 6.

RATELE romanilor EXPLODEAZA! ROBOR-ul a atins un nou maxim istoric

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza ratele la majoritatea creditelor in lei, a urcat vineri la 2,54%, potrivit BNR. Joi, acesta ajunsese la un nivel.

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru romani. Ce se va intampla cu vremea in acest weekend

Vremea se va schimba in acest weekend. Fata de aceste zile, unde vremea a fost destul de stabila, in aceasta perioada, in multe regiuni din tara o sa vorbim despre averse si descarcari electrice.

Rate MAI MARI pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR, un nou nivel record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, atinge un nou record al ultimilor trei ani si jumatate. Acesta a ajuns, miercuri, la 2,47% pe an, de la.

Vesti proaste: Scad veniturile la bugetul de stat

Veniturile fiscale, cele care asigura peste 80% din bugetul general consolidat, s-au redus in Trimestrul 1 2018 pentru prima data din 2010 incoace, an in care economia se afla insa in criza scazand, pentru al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )