Libnet.ro
UNICEF

20:01

Vesti proaste pentru romanii cu credite!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei!ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii patruani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri pe piata interbancara la nivelul de 2,54%, de la 2,49% cat era joi, reiese din datele.

RATELE romanilor EXPLODEAZA! ROBOR-ul a atins un nou maxim istoric

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza ratele la majoritatea creditelor in lei, a urcat vineri la 2,54%, potrivit BNR. Joi, acesta ajunsese la un nivel.

RATELE romanilor EXPLODEAZA! ROBOR-ul atinge un nou MAXIM

Vesti proaste pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat joi la nivelul de 2,49%, potrivit BNR. Indicele ROBOR la 6.

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru romani. Ce se va intampla cu vremea in acest weekend

Vremea se va schimba in acest weekend. Fata de aceste zile, unde vremea a fost destul de stabila, in aceasta perioada, in multe regiuni din tara o sa vorbim despre averse si descarcari electrice.

Rate MAI MARI pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR, un nou nivel record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, atinge un nou record al ultimilor trei ani si jumatate. Acesta a ajuns, miercuri, la 2,47% pe an, de la.

Ce s-a discutat n spatele usilor nchise la ntrevederea Dragnea-Isarescu. Ce grafice a pus Guvernatorul pe masa si cine a fost cel mai vocal n discutii. Bonus: scrisoarea lui Dragnea catre BNR si raspunsul lui Isarescu

Discutia a fost utila pentru toti participantii, cautandu-se practic o cale de a incheia povestea privind cearta dintre Guvern si BNR, au spus surse guvernamentale pentru HotNews. ro. Discutiile au durat circa 3 ore si s-au incheiat cu cu comunicatul postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Cel mai vocal in timpul intalnirii nu a fost nici Dragnea si nici Valcov, ci economistul Cristian Socol profesor ASE si presedintele Consiliului de Supraveghere la Fondul Roman de Contragarantare). Daca promisiunile facute vor fi respectate, nu vor mai fi atacuri la independenta BNR, iar reprezentanti ai Guvernului vor continua sa se intalneasca cu oficiali ai BNR, pentru a analiza impactul asupra inflatiei al deciziilor de politica monetara. in timpul discutiilor, reprezentantilor BNR li s-ar fi solicitat ca in interventiile publice ale unor demnitari Lucian Croitoru, Valentin Lazea sau Eugen Radulescu), acestia sa fie mai temperati in aprecierea politicilor fiscale.

Klaus Iohannis, despre scandalul de la TVR: Cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul

Klaus Iohannis a afirmat vineri ca nu doreste sa ia partea unuia sau altuia in scandalul declansat de acuzatiile pe care Dragos Patraru i le-a adus sefei televiziunii publice, Doina Gradea, afirmand insa ca cel mai important mesaj e sa nu se bage politicul in TVR.

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Concentrare de FORTE MILITARE in Marea Neagra: incepe cel mai mare exercitiu NATO din flancul sudic si estic al aliantei

SEA SHIELD 18, cel mai mare exercitiu militar multinational din 2018 se va desfasura in perioada 4-11 mai, sub comanda Marinei Militare Romane implicand peste 2. 300 de militari americani, britanici,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )