Libnet.ro
UNICEF

10:01

Vesti proaste pentru soferi: Taxa auto revine din ianuarie (VIDEO)

B1 B1,
Vesti proaste pentru soferi: Taxa auto revine din ianuarie (VIDEO)

Ministerul Mediului a decis ca taxa auto sa fie reintrodusa. Si vor fi afectati absolut toti proprietarii de masini, inclusiv cei cu hibrid. inca nu a fost specificat cuantumul acestor contributii. Pentru. continuă pe B1

Vesti proaste pentru omenire! S-a intamplat recent, pentru prima data in istorie

Una dintre cele mai vechi si mai groase calote de gheata din regiunea Polului Nord a inceput sa se dezintegreze, pentru prima data in istorie. Acesta este partial rezultatul schimbarilor climatice produse de.

Vesti proaste pentru romanii care nu-si platesc curentul la timp! Ce conditii le poate impune furnizorul

Noua taxa auto: cum o sa te oblige statul sa platesti taxa auto

Noua taxa auto de poluare e, intr-un fel, o contributie la stat pentru ca murdaresti aerul cu masina ta. Taxa auto ar urma sa fie gata in doua saptamani, dar Ministerul Mediului e.

APIA: In Romania ar fi necesara o taxa auto si un impozit nou. Taxa auto exista in 19 state, de ce nu ar fi si in Romania?

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) propune o formula pentru calcularea impozitului auto care sa contina cel putin doua componente de mediu, emisia de dioxid de carbon si norma de poluare. Totodata, asociatia considera ca.

Taxa auto, gata sa te puna la plata. Ce zice Guvernul despre proiect

Ministrul Mediului a vorbit despre taxa auto care va fi bagata din 2019. A anuntat si cand o sa fie gata proiectul care-ti ia bani la inmatriculare. Gratiela Iordache, ministrul Mediului, a declarat ca in doua saptamani va fi finalizat proiectul de act normativ care va reglementa noua taxa auto. Ceva o sa fie si [] .

Vesti bune pentru bucurestenii! 100 de imobile cu risc seismic vor fi consolidate

Vesti bune pentru bucurestenii care locuiesc in imobile cu pericol de prabusire in caz de cutremur. Peste 100 de imobile incadrate in prima clasa de risc seismic vor fi consolidate in perioada urmatoare cu.

Vesti excelente pentru SUTE DE MII de cetateni! Le vor fi STERSE DATORIILE la BANCI pana de Revelion

Vesti extraordinare pentru circa 600. 000 de oameni. Pana de Revelion, datoriile le vor fi sterse. Astfel ca cetatenii cu datorii la banci vor petrece sarbatorile linistiti. Masura aceasta a fost luata cu sc.

Vesti excelente pentru medici! Ce le pregateste Guvernul

Cifra de scolarizare pentru pregatirea in rezidentiat a fost majorata la 5. La propunerea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobato Hotarare de Guvern prin care se majoreaza cu 315 de locuri.

Ungaria mizeaza pe cercetare n dorinta de a ramne n continuare atractiva pentru marii producatori auto germani

Viktor Orban a fost intens criticat in Europa pentru derapajele sale, insa un capitol la care Ungaria sta foarte bine si ne-a dat clasa in ultimii ani este cel al noilor investitii auto. in Ungaria nu doar ca se produc masini premium, dar autoritatile incurajeaza companiile sa deschida centre de cercetare si a fost inaugurat si un centru de testare. Ungaria are un sector auto de 25 miliarde dolari si daca Skoda chiar va deschide o uzina in regiune, tara are sanse sa o gazduiasca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )