Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Playtech Playtech,
Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Schimbare importanta in industria alimentara din Romania! Un aliment va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma, insa habar nu au cat rau le poate face. Mai multe alimente, interzise in Romania Un proiect de lege al senatorului USR Adrian Wiener a trecut de Camera Deputatilor si prevede schimbari importante in industria alimentara din . continuă pe Playtech

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Mai bine de o treime dintre persoane au ficatul gras sau steatoza hepatica, fara ca macar sa stie. Acestia pot afla daca sufera de aceasta afectiune facand o ecografie abdominala. Ficatul gras inseamna ca in interiorul celulelor hepatice se depune grasime, iar aceste depuneri depasesc deja 5% din greutatea organului. Sucul daunator care afecteaza ficatul .

Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Romanii trebuie sa fie atenti la acest aliment! il poti inlocui lejer cu altceva. Care este alternativa pe care o pot avea gurmanzii si de ce alimentul lor preferat este atat de daunator? Alimentul daunator preferat de romani Multi dintre romanii din ziua de azi nu il mai consuma atat de mult, dar totusi continua .

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Restrictii noi pentru romani! Ce tara ii obliga pe toti romanii sa stea in carantina, incepand de azi, 7 septembrie

Italia, in urma noilor cazuri de infectari, la nivel european, a impus 14 zile de izolare pentru cei care vin din Grecia, Spania, Malta si Romania. Restrictii sunt si in Campania si Sicilia. Guvernul a aprobat un test national rapid pentru cei care sosesc din strainatate. Italia impune carantinare pentru romani Italia a impus o .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )