Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vesti teribile pentru pensionarii romani: Nu mai sunt bani de pensii! Cand se va reglementa situatia...

B1 B1,
Vesti teribile pentru pensionarii romani: Nu mai sunt bani de pensii! Cand se va reglementa situatia...

Surse din cadrul administratorilor de pensii private au transmis ca Executivul pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care Pilonului II i se va atribui o contributie zero. Astfel, ceea ce platim acum 3,75%). continuă pe B1

PNL avertizeaza: Nu mai sunt bani pentru plata salariilor profesorilor

PNL lanseaza un nou avertisment despre lipsa banilor de la bugetul de stat pentru plata salariilor. Deputatul liberal Laurentiu Leoreanu, vicepresedinte al PNL, sustine ca Ministerul Educatiei de-abia mai are bani.

Vesti bune pentru pensionarii cu permis de conducere. Amenzile ar putea fi mult mai mici

Punctul de amenda ar putea avea doua valori, una pentru oamenii activi si alta pentru persoanele iesite la pensie, potrivit unei propuneri legislative inregistrate de curand la Senat pentru dezbatere. in.

Ce se intampla cu 5 milioane de pensii: Vesti teribile pentru romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, joi seara, modificari importante la Legea pensiilor. Olguta Vasilescu a precizat ca 5 milioane de pensiii vor trebui recalculate, dar doar dupa ce o decizie.

Vesti proaste pentru romani! Fondurile europene destinate Romaniei ar putea scadea semnificativ

Propunerea de buget pentru intervalul 2021-2027, prezentata de Comisia Europeana CE) in aceasta luna, ar putea insemna o reducere semnificativa a fondurilor europene destinate statelor din Europa de Est, in.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,75%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Ce se intampla cu indicele ROBOR la trei luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,74%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou MAXIM

Indicele ROBOR continua sa creasca. Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un nivel de 2,75% pentru indicele in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Aceasta este.

Litoralul pentru Toti 2018. Care sunt hotelurile inscrise in program si cat costa cazarea

Litoralul pentru Toti este un program social destinat familiilor care vor sa isi petreaca vacanta pe litoral, in extrasezon. Programul a demarat pe 3 mai si se desfasoara pana pe 14 iunie, dar si in perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

Republica Moldova: Un barbat s-a impuscat in cap, intr-o banca, pentru ca nu mai putea sa-si plateasca imprumutul

Un barbat din Chisinau, Republica Moldova, in varsta de 50 de ani, s-a impuscat in cap in sediul unei companii de creditare, pentru ca nu mai putea sa plateasca imprumutul si urma sa fie evacuat din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )