Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vesti triste pentru Simona Halep: Serena Williams REDEVINE numarul 1! DECIZIE de ultima ora

B1 B1,
Vesti triste pentru Simona Halep: Serena Williams REDEVINE numarul 1! DECIZIE de ultima ora

Serena Williams, acum pe locul 449 WTA, ar putea fi cap de serie numarul 1 la Wimbledon, cu conditia ca la ora tragerii la sorti sa se numare printre primele 32 de jucatoare participante, conform ierarhiei. continuă pe B1

Laude pentru Simona Halep: A invatat sa pozeze ca un adevarat model

Simona Halep a acceptat sa participe la o sedinta foto pentru celebra revista de moda Elle. gestul sa fiind salutat de presa internationala.

Simona Halep: Mi-ar placea sa fiu ca Serena Williams. Darren este genial

In pregatirea turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, Simona Halep a acordat un interviu pentru siteul acestei competitii.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

Serena Williams boicoteaza turneul lui Tiriac de la Madrid! Fostul numar 1 mondial nu merge sa joace in Spania

Serena Williams nu va merge sa joace la turneul de la Madrid. Desi se afla in europa, pentru a se antrena pe zgura, americanca, castigatoare a 23 de turnee de Grand Slam, a decis sa refuze participarea,.

FOTO Senzatie in Herastrau! Cum a fost surprinsa Simona Halep ieri seara

Simona Halep a fost eliminata in sferturi la turneul de la Stuttgart si a revenit acasa pentru a pregati competitia de la Madrid.

Simona Halep SOCHEAZA: Da-mi mingea si dispari din calea mea! (FOTO)

Simona Halep asurprins pe toata lumea la ultimul antrenament pe arena principala de la Caja Magica,Madrid. Sportiva a aparut pe teren purtand un tricou pe care scria Give me the ball and get the.

Simona Halep: Da-mi mingea si dispari din calea mea!

Simona Halep a povestit despre momentele junioratului, atunci cand era foarte timida, inaintea meciurilor. Lucrurile s-au schimbat intre timp, iar cea mai buna jucatoare a lumii a surprins la primul antrenament de.

Forbes a facut anuntul! Suma consistenta de bani castigata de Simona Halep in primele patru luni ale anului

Simona Halep este pe primul loc in clasamentul mondial al tenisului feminin, iar acest lucru se reflecta si in incasari.

Simona Halep, in continuare lider detasat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep conduce in continuare detasat in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu peste 1. 200 de puncte avans fata de daneza Caroline Wozniacki, a .

Simona Halep, la egalitate cu Dinara Safina: cele mai multe saptamani pe locul unu, fara Grand Slam castigat

Simona Halep a intrat azi in a 26-a saptamana ca lider mondial, egaland-o pe Dinara Safina. Cele doua sunt jucatoarele care au stat cel mai mult pe prima pozitie fara sa castige un Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2379 seconds )