Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vestul Capitalei, tot mai interesant pentru companiile care vor sa inchirieze spatii de birouri

Adevărul Adevărul,
Vestul Capitalei, tot mai interesant pentru companiile care vor sa inchirieze spatii de birouri

75% din spatiile de birouri ce vor fi livrate in cel de-al doilea semestru din acest an sunt situate in zona de vest a Bucurestiului. Recent, Bitdefender a inchiriat un spatiu de 9. 300 de metri patrati din zona de vest a Capitalei in care isi va muta sediul la inceputul anului 2018. Potrivit studiului CW Echinox,apropierea de Politehnica si zona Regie este tot mai apreciata de companiile IT care vor sa faca noi angajari. continuă pe Adevărul

Aurel Pavel, JInfo Tours: Sunt tot mai multe cereri de evenimente si in Romania, si in America sau Bali, iar companiile nu se arunca la preturi mici

Companiile din Romania organizeaza tot mai multe evenimente si deplasari pentru clienti sau angajatii lor atat in tara, cat si in strainatate, inclusiv in tari exotice si cheltuiesc de la cateva sute de euro pana la 4. 000 euro de persoana, in.

Tot mai multi mor sau sa ranesc incercand sa urce pe Mont Blanc - Autoritatile cauta moduri de a-i impiedica pe cei care nu au echipament potrivit

In acest sezon 12 oameni au murit incercand sa urce pe varful de 4. 810 metri Mont Blanc din Alpii Francezi, iar autoritatile din zona avertizeaza ca tot mai multi vor ajunga in cel mai inalt punct al Europei de Vest, desi nu au echipament potrivit si nici nu sunt pregatiti pentru conditiile dure. Recent a fost gasit mort un francez care avea adidasi si pantaloni scurti la 4. 500 m altitudine, iar un american a vrut in 2014 sa urce cu un copil de noua ani, pentru a stabili un record. Asistam la o banalizare a ascensiunii, desi Mont Blanc se afla in zona zapezilor vesnice si rar temperatura trece de 0 grade.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru oamenii care au protestat in Piata Victoriei

Liviu Dragnea are un mesaj pentru protestatarii care au scandat in Piata Victoriei impotriva modificarilor din legile justitiei. Trebuie sa tii cont de tot poporul roman si eu cred ca.

Veste buna pentru suporterii care merg la Romania-Armenia. Programul la metrou va fi prelungit

Veste buna pentru suporterii care vor merge la meciul Romania-Armenia. Metrorex a decis sa prelungeasca programul la metrou cu o ora si jumatate pentru ca fanii care merg sa sustina echipa antrenata.

Facebook interzice publicitatea pentru paginile care posteaza in mod repetat stiri false

Reteaua sociala Facebook va interzice cumpararea de publicitate pentru paginile care trimit in mod repetat spre stiri false, de acum celebrele fake news, scrie AFP.

Globalworth a demarat lucrarile viitorului complex de birouri al Renault din Vestul Capitalei: cum va arata Renault Bucharest Connected, proiect estimat la 50 mil. euro

Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din Romania si unul dintre cei mai activi investitiori imobiliari prezenti la nivel local, a demarat lucrarile de constructie al Renault Bucharest Connected, proiectul de birouri exclusiv al grupului.

Guvernul amana cu cateva luni introducerea obligatorie a noilor case de marcat pentru companiile mari si mijlocii si modifica sanctiunile contraventionale aplicate

Data la care companiile mari si mijlocii vor trebui sa foloseasca exclusiv case de marcat echipate cu jurnal electronic a fost decalata pana la 1 iunie 2018, insa se mentine termenul stabilit pentru contribuabilii mici, respectiv termenul final pentru dotarea tuturor operatorilor economici cu aparate de marcat noi, care este 1 august 2018, a stabilit Guvernul printr-o ordonanta adoptata in sedinta de miercuri. Actul normativ revizuieste totodata si sanctiunile contraventionale in ce priveste obligatia firmelor de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, acestea urmand sa fie aplicate, potrivit Guvernului, pe un interval valoric si nu in cuantum fix.

Smartree: Tot mai multe companii au renuntat la testele de angajare eliminatorii

Aplicarea testelor in cadrul proceselor de recrutare si selectie nu mai reprezinta, in ultimii ani, o etapa obligatorie pentru angajatorii din tara noastra, potrivit unui comunicat de presa al Smartree, companie care activeaza pe piata de externalizare a proceselor de HR.

Angela Merkel acuzata de iNALTA TRADARE: Germanii tot mai satui de favorizarea refugiatilor

Peste 1. 000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel de la inceputul crizei refugiatilor in 2015, provenind din partea unor.

Afectiunea care i-a alertat pe medici. Tot mai multi turisti de pe litoralul romanesc ajung la spital

Medicii constanteni de la Spitalului Clinic de Boli Infectioase SCBI) continua sa spitalizeze zeci de persoane diagnosticate cu boala diareica acuta, afectiune care, netratata corespunzator, poate duce la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )