Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Austin

Online Sport Online Sport,
Vettel, cel mai rapid in primele antrenamente din Austin

Marele Premiu al Statelor Unite a inceput cum nu se poate mai bine pentru germanul Sebastian Vettel. Pilotul de la Red Bull a obtinut cel mai bun timp in primele antrenamente desfasurate vreodata pe cel mai nou traseu din Formula 1. continuă pe Online Sport

Cel mai rapid supercomputer din lume, Titan, se afla in SUA. Proiectul a costat 100 milioane de dolari

Proiectul Titan al laboratoarelor Oak Ridge National Laboratory, din statul american Tennessee, a fost desemnat cel mai rapid supercalculator din lume. Investitia s-a ridicat la 100 milioane de dolari, relateaza.

VIDEO Presedintele uruguayan Jose Mujica este cel mai sarac sef de stat din lume

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, este considerat cel mai sarac presedinte din lume, scrie BBC. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Mujica detine doar o ferma unde el si sotia sa se ocupa personal de agricultura si cresterea animalelor si doua masini. In plus, Jose Mujica doneaza lunar 90% din salariul sau de sef al statului unor organizatii de caritate.

Skyfall, pe cale sa devina cel mai de succes film din seria James Bond!

In doar trei saptamani de la lansare, Skyfall este pe cale sa doboare recordul de incasari stabilit de Casino Royale in urma cu sase ani si sa devina cel mai de succes film din seria James Bond. Filmul a avut premiera weekendul trecut in Statele Unite si a incasat 87 de milioane de dolari. Continue reading .

TNT si Romhotel incheie cel mai bun an turistic din ultimii patru ani

Camera de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, saluta participarea celor 300 de companii din elita turismului romanesc la Targul National de Turism TNT), editia de toamna, si celor 100 de expozanti din industria de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri, restaurante si catering din Italia, Polonia si Romania, reuniti la Romexpo in cadrul editiei a 20-a a expozitiei Romhotel, se arata intr-un comunicat de presa.

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

Un pas urias inapoi pentru Land of choice. Cel mai mare operator turistic a SCOS Romania din cataloagele sale

Cel mai mare operator turistic din lume a scos Romania din cataloagele sale. Reprezentantii ar fi nemultumiti de faptul ca o serie de promisiuni facute de Ministerul Turismului in ultimii ani nu au fost onorate.

Analistii financiari bancari: Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%

Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%, a declarat vineri Eugen Sinca, presedintele in exercitiu al Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care reuneste circa 80 de economisti sefi din banci si analisti financiari. Pentru 2013, cursul mediu estimat prin sondajul facut in randurile acelorasi analisti ramane la 4,55, cel mai rau scenariu indicand o depreciere de pana la 4,9 lei/euro si o crestere economica medie de 1,2%, a mai adaugat Sinca.

Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei Pe tricolor e scris UNIRE

Doua saptamani mai aveti la dispozitie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmulet in cadrul campaniei Antena 3 Pe tricolor e scris unire. Cel care va reusi sa ne trimita cel mai convingator.

Fara Ibrahimovici, dar cu Messi, Neymar si Falcao: FIFA a anuntat nominalizarile pentru cel mai frumos gol din 2012 (VIDEO)

Nominalizarile FIFA din acest an pentru Trofeul Puskas - Cel mai frumos gol din 2012 au lasat un gust amar iubitorilor de fotbal. Si asta pentru ca reusita suedezului Zlatan Ibrahimovici din meciul cu Anglia.

BCR Obligatiuni, cel mai mare fond deschis de investitii din tara noastra

BCR Obligatiuni este cel mai mare fond deschis de investitii de obligatiuni din cadrul Grupului ERSTE si cel mai mare fond deschis de investitii de pe piata de profil din tara noastra, avand in administrare active in valoare de 3. 52 miliarde RON, adica peste 1 miliard USD, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )