Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

Antena3 Antena3,
Vezi care sunt cele mai inselate zodii si cum se comporta acestea in relatii

In multe cazuri, relatiile dintre parteneri pot ajunge in acea situatie de monotonie din care nu mai pot iesi si unii chiar ajung sa isi insele partenerii. Mai jos gasiti o lista cu. continuă pe Antena3

Horoscop. Care sunt cele mai inselate zodii

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii intr-o relatie? Daca partenerul nu iti inspira incredere, ba chiar ai aflat ca te-a inselat, este momentul sa pui punct si sa o.

INTERVIU Cum arata piata de comert online in 2017. Care sunt cele mai frecvente greseli facute de magazinele online

Comertul online din Romania a evoluat atat din perspectiva clientiilor cat si din cea a comerciantiilor iar veniturile pe 2017 sunt estimate undeva in jurul sumei de 2,8 miliarde de euro. Totusi, pe o piata incipienta cum este cea din tara noastra, obiceiurile de consum sunt in formare iar magazinele online mai au mult de invatat despre promovarea si vanzarea online dar si despre relatia cu clientii.

Patron in Romania. Ce afaceri au crescut in ultimii ani si unde se inregistreaza cele mai mari datorii

Apetitul romanilor pentru cumparaturi, stimulat de cresterile salariale, a influentat in mod semnificativ evolutia afacerilor din Romania. Cresterea afacerilor IMM-urilor a adus si riscuri pe masura, comertul cu amanuntul fiind zona care inregistreaza cele mai mari datorii.

Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume. 50 de retete pentru bauturi alcoolice

In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor pentru a le transforma in alcool. Cartea contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari. Vezi si alte recomandari de lectura Comanda acum cartea online!Alte carti interesante!.

Mai multe firme si PFA-uri in insolventa, in acest an. Cele mai afectate domenii

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 7. 344 unitati, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), noteaza Agerpres. Iata care sunt domeniile si judetele care au inregistrat cele mai multe insolvente.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

Cum gasesti pe Google cele mai bune poze

In functie de domeniul de activitate, s-ar putea uneori sa ai nevoie de fotografii pentru un proiect. in cativa pasi simpli, poti invata cum gasesti cele mai bune imagini pe Google. in teorie, cele mai bune imagini pe Google sunt la un click distanta. Intri pe Google. com, cauti cateva cuvinte cheie cu browserul tau preferat [].

Cele mai bune telefoane din 2017: sapte modele premium pe care sa le ai in vedere

Mai toate lansarile au avut loc pana acum, astfel ca putem sa vorbim despre un top final pentru cele mai bune telefoane din 2017, cu cele mai bune recomandari. Anul acesta a venit cu o multime de telefoane care mai de care mai interesante si mai inovatoare. intre cele mai bune telefoane din 2017 se [].

Radare in cascada pe DN21, unul dintre cele mai periculoase drumuri din Baragan

Cinci permise de conducere au fost retinute si 33 de sanctiuni au fost aplicate, in urma unei actiuni nationale de 3 zile desfasurata pentru cresterea sigurantei rutiere, pe Dn 21, un drum periculos care leaga cele 2 judete, und esoferi apasa la maximum pedala de acceleratie.

[P] Cele mai dinamice 36 de companii antreprenoriale din Romania, premiate in cadrul Galelor Campioni in Business

Cele mai dinamice companii din Romania au fost premiate in cadrul Galei Campioni in Business, un program sustinut si organizat de Enterprise Investors, Banca Comerciala Romana, PwC Romania si Asociatia Triple Helix, care reuneste in fiecare an, in cadrul a trei conferinte regionale, cei mai de succes antreprenori locali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )