Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Casa, construita de sasi in secolul al XVIII-lea si aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO, fiind cea mai veche casa din Tara Barsei, a fost readusa la viata de familia Onut, cu un deosebit efort atat in plan financiar, cat si fizic. continuă pe Adevărul

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Din nou in topul rusinii. Saracia si lipsa locurilor de munca fac parte din vietile teleormanenilor. Aceasta realitate cruda este intarita si de statistici. Comuna Necsesti, din judetul nostru este cea mai saraca localitate din Romania. La polul opus se afla comuna Dumbravita din Timis. Aici cel mai bogat om are elicopter si peste 500 de TIR-uri.

Penelope Cruz ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria francizei

Actrita Penelope Cruz a fost ofertata sa joace in noua pelicula din seria James Bond si ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria de 50 de ani a francizei. Penelope Cruz va implini 40 de ani in primavara urmatoare si va incepe lucrul la noul film in vara lui 2014, potrivit dailymail. co. uk.

Avertizare de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice suceava, moldova, bistrita, barlad si jijia, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, potrivit unui comunicat de presa.

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

FOTO Cele mai bantuite 10 locuri din lume. Povestea Turnului Londrei si a vizitatorilor de la Casa Alba

Exista anumite locuri - case, vehicule, drumuri intunecate, zone intregi - in care spiritele fara odihna continua sa duca o existenta ciudata, la limita dintre viata si moarte, dintre real si imaginar. Se manifesta prin sunete ciudate, dialoguri soptite si mirosuri neobisnuite. Ne inspaimanta prin aparitii infricosatoare si, uneori, chiar ataca.

Opel Astra Sedan cu motorul turbo pe benzina de 1,4 litri este cea mai solicitata versiune de pe piata romaneasca

Opel Astra Sedan echipat cu motorul turbo de 1,4 litri pe benzina si 140 CP este cea mai solicitata versiune de pe piata romanesca a popularului sedan de clasa compacta, potrivit reprezentantilor companiei.

Furt istoric: Olimpiada de iarna de la Soci va fi cea mai scumpa din istorie

Boris Nemtsov - fost viceprim-ministrul rus in guvernul lui Serghei Kirienko a declarat ca Olimpiada de iarna din 2014 va fi cea mai scumpa din istorie, din cauza unei monstruoase inselatorii, scrie Jurnalul National .

Mercedes ar putea amana cu cativa ani extinderea uzinei ungare, scrie presa din tara vecina care sustine ca germanii s-ar fi uitat din nou catre Romania

Daimler ar puitea amana cu doi ani - sau chiar mai mult - extinderea uzinei din orasul ungar Kecskemet din cauza situatiei economice instabila din Ungaria, dar si din cauza scaderii cererii in Europa, scrie publicatia index. hu, citand surse din piata. Daimler neaga informatiile si spune ca nu s-a anuntat nicio amanare, insa germanii nici nu au confirmat ca vor extinde operatiunile. Publicatia scrie si ca s-ar fi facut o evaluare privind costurile de constructie si de logistica ale unei unitati de productie in Romania, insa informatia este neverificata, iar fraza prea vaga pentru a putea sa conchidem ca urmeaza o alta fabrica la noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )