Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Din nou in topul rusinii. Saracia si lipsa locurilor de munca fac parte din vietile teleormanenilor. Aceasta realitate cruda este intarita si de statistici. Comuna Necsesti, din judetul nostru este cea mai saraca localitate din Romania. La polul opus se afla comuna Dumbravita din Timis. Aici cel mai bogat om are elicopter si peste 500 de TIR-uri. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Casa, construita de sasi in secolul al XVIII-lea si aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO, fiind cea mai veche casa din Tara Barsei, a fost readusa la viata de familia Onut, cu un deosebit efort atat in plan financiar, cat si fizic.

Fotografia in care s-a vazut TOT. Cea mai mare diva din SUA s-a facut de rusine in mijlocul strazii

Nu mai are o silueta de invidiat si asta pentru ca este pe care de a deveni mamica, dar asta nu o opreste pe diva Kim Kardashian sa poarte fustite mini, care sa ii arate ceva mai mult decat ar trebui. De aceast.

Britanicii mai pun o haina pe ei. Au cea mai friguroasa primavara din ultimii 50 de ani

Primavara anului 2013 este, cel mai probabil, cea mai rece din ultimii 50 de ani in Marea Britanie, potrivit unor date preliminare ale meteorologilor. in luna mai s-au inregistrat temperaturi medii mai mici decat cele.

FOTO Cel mai mare rozariu din tara poate fi vizitat. La Arad se gaseste un imperiu al trandafirilor, culorilor si miresmelor

Cel mai mare rozariu din tara noastra si chiar din sud-estul Europei poate fi vizitat incepand din aceasta saptamana gratuit tot sezonul. Rozariul este situat langa DN7 10 kilometri de Arad langa Mandruloc).

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

Cea mai puternica echipa din Germania si din istoria lui Bayern:Nemuritorii

Bayern Munchen a devenit prima echipa din Germania care castiga tripla. Dupa campionat si Liga Campionilor, bavarezii au castigat sambata seara si Cupa, dupa 3-2 in finala cu echipa lui Maxim, Vfb Stuttgart.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

Penelope Cruz ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria francizei

Actrita Penelope Cruz a fost ofertata sa joace in noua pelicula din seria James Bond si ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria de 50 de ani a francizei. Penelope Cruz va implini 40 de ani in primavara urmatoare si va incepe lucrul la noul film in vara lui 2014, potrivit dailymail. co. uk.

Opel Astra Sedan cu motorul turbo pe benzina de 1,4 litri este cea mai solicitata versiune de pe piata romaneasca

Opel Astra Sedan echipat cu motorul turbo de 1,4 litri pe benzina si 140 CP este cea mai solicitata versiune de pe piata romanesca a popularului sedan de clasa compacta, potrivit reprezentantilor companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )