Libnet.ro
UNICEF

01:06

Viata lui Donald Trump, un documentar povestea actualului presedinte al SUA, vineri, de la ora 16, pe B1 TV

B1 B1,
Viata lui Donald Trump, un documentar povestea actualului presedinte al SUA, vineri, de la ora 16, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza documentarul Viata lui Donald Trump, vineri, 01 ianuarie, de la ora 16. B1 TV difuzeaza documentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, povestea actualului presedinte al SUA, de la un. continuă pe B1

Umilinta maxima pentru Donald Trump. Anuntul americanilor este halucinant, ce ii face Melania

Umilinta maxima pentru Donald Trump. Anuntul americanilor este halucinant, dupa ce s-a aflat ce ii face Melania Trump. Ce se intampla in fostul cuplu prezidential, cititi in articolul de mai jos. Americanii il dau ca si divortat pe Donald Trump de Melania dupa ce vor pleca de la Casa Alba. Ce masuri si-a luat fosta .

SUA. Camera Reprezentantilor anuleaza vetoul pus de presedintele Donald Trump pe legea bugetului apararii

Camera Reprezentantilor a anulat prin votul a peste doua-treimi din membri veto-ul pus de presedintele Donald Trump asupra bugetului apararii nationale. Au fost 322 de voturi pentru si numai 87 impotriva. Daca acelasi lucru se intampla si in Senat, este prima data in mandatul lui Trump ca veto-ul sau este respins de Congres. Votul Senatului este asteptat saptamana aceasta.

SUA: Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Totodata, Donald Trump a semnat si legea bugetului guvernului federal, in valoare de 1. 4 trilioane de dolari, prin care se evita inchiderea serviciilor publice - shutdown - incepand de marti.

NATIUNILE UNITE: Gratierea de catre Donald Trump a patru contractori americani care au ucis civili irakieni incalca legislatia internationala

Gratierea de catre presedintele american Donald Trump a patru americani condamnati pentru uciderea unor civili irakieni in timp ce lucrau drept contractori, in 2007, incalca obligatiile Statelor Unite in cadrul legislatiei internationale, au afirmat, miercuri, experti in drepturile omului ai Natiunilor Unite.

Ultimele zbateri ale lui Donald Trump. Contesta la Curtea Suprema rezultatul scrutinului din Wisconsin si se razbuna pe republicani

Echipa de campanie a presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, a anuntat marti ca a contestat la Curtea Suprema rezultatele alegerilor prezidentiale in Wisconsin dupa ce instanta suprema din acest stat a respins acuzatiile de frauda formulate de echipa magnatului american.

Donald Trump ii cheama pe sustinatorii sai la Washington, pe 6 ianuarie, pentru a pune presiune asupra Congresului

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, i-a indemnat pe partizanii sai sa se adune la Washington pe 6 ianuarie, intr-un ultim efort vizand sa puna presiune asupra Congresului pentru a nu certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale, noteaza AFP.

Sub presiune, Donald Trump promite vesti bune despre soarta planului de relansare a economiei

Presedintele Donald Trump a promis ieri vesti bune despre noul pachet de stimulare a economiei in valoare de de 900 de miliarde de dolari, aprobat luni de Congres, dar pe care a refuzat sa il ratifice pana acum, informeaza AFP.

Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP.

Melania Trump, lectie de eleganta in negru! Sotia lui Donald Trump a imbracat in preajma sarbatorilor tinute simple, dar perfecte

Mai avem putin timp in care ne putem bucura de aparitiile ei perfecte din cap pana in picioare. Donald Trump si Melania vor pleca curand de la Casa Alba, presedintele Biden si sotia le vor lua locul. Pana atunci, avem parte de adevarate lectii vestimentare din partea Melaniei Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )