Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viata in perioada Covid-19: Simona Halep, interviu online cu Mats Wilander - Ma trezesc pe la 10-11, fara alarma

Hotnews Hotnews,
 Viata in perioada Covid-19: Simona Halep, interviu online cu Mats Wilander - Ma trezesc pe la 10-11, fara alarma

Simona Halep a fost invitata lui Mats Wilander in cadrul unui podcast al legendelor tenisului, la care au mai participat Boris Becker si Tommy Haas. Campioana de la Wimbledon a discutat despre viata in izolare, despre cum doar impreuna putem invinge Covid-19, dar si despre cat de mult ii lipseste viata din circuit. continuă pe Hotnews

Simona Halep vede partea plina a paharului dupa anularea turneului de la Wimbledon

Pentru Simona Halep perioada actuala de izolare pe fond de coronavirus nu este un capat de lume.

Simona Halep se antreneaza in propria sufragerie (video)

Jucatoarea Simona Halep a publicat un scurt filmulet in care arata cum se mentine in forma in aceasta perioada de intrerupere a sezonului pe motiv de coronavirus.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

VIDEO Cum se antreneaza acasa Simona Halep in vremea pandemiei de coronavirus

Simona Halep nu va avea ocazia sa-si apere in acest an titlul castigat la Wimbeldon in 2019 din cauza pandemiei de coronavirus. Exista si parti pozitive in aceasta decizie, fostul lider al ierarhiei WTA precizand ca cel putin voi ramane campioana en-titre pentru doi ani. De asemenea, Simona a aratat fanilor cum se pregateste acasa in vremea lui Covid-19.

O fosta jucatoare de top o compara pe Simona Halep cu Federer si Nadal

Simona Halep, detinatoarea en-titre a trofeului de la Wimbledon, a fost comparata cu Roger Federer si Rafael Nadal cand Barbara Schett, fosta jucatoare pe locul 7 in topul mondial, acum analista, a identificat asemanari intre atitudinea mentala a celor trei campioni.

Simona Halep, reactie sentimentala, despre amanarea Wimbledon: imi va fi dor sa-mi vad numele pe perete

Dupa ce organizatorii de la Wimbledon au anuntat ca editia de anul acesta nu se va mai disputa, pe fondul pandemiei de coronavirus, Simona Halep 2 WTA) a reactionat intr-un mod sentimental, fiind vorba despre unul dintre cele mai importante turnee castigate, de-a lungul carierei sale.

Simona Halep reactioneaza dupa anularea turneului de la Wimbledon

Castigatoare in 2019 la Wimbledon, Simona Halep a reactionat cu un mesaj dupa ce organizatorii au anulat editia din acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )