Libnet.ro
UNICEF

10:31

Viata pierduta din cauza lipsei ambulantelor! A murit dupa ce echipajele medicale nu au putut ajunge la timp

Antena3 Antena3,
Viata pierduta din cauza lipsei ambulantelor! A murit dupa ce echipajele medicale nu au putut ajunge la timp

Lipsa ambulantelor costa vieti. O femeie care a fost implicata intr-un accident a murit dupa ce ambulanta cu medic nu a putut ajunge la solicitare. in momentul primirii apelului, ambele ambulante cu medic. continuă pe Antena3

STUDIUL CONNECT ROMANIA 2018: Amenintarile cibernetice pot creste din cauza lipsei constientizarii

Securitatea si managementul riscurilor vor avea cel mai mare impact asupra activitatii IT din companiile romanesti in urmatorii trei ani, releva studiul Connect Romania 2018 la care au raspuns peste 400 de specialisti IT.

Romania, in stare de SOC! A MURIT dupa ce a suferit un nou INFARCT! Medicii NU l-au putut SALVA

Doliu in lumea muzicii din Romania! Romeo Talmaciua murit in urma cu ceva timp. Din pacate, Talmaciu,Fondatorul Rotaria, prima fanfara pentru copii din Romania, s-a stins din viata, la.

Patru oameni au murit la Galati din cauza frigului

Patru persoane au murit in judetul Galati din cauza frigului. Cele patru decese au fost inregistrate in perioada 28 noiembrie-1 decembrie, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Directia de.

Un tata l-a confruntat pentru prima data pe cel care i-a ucis fiica. Din cauza actiunilor tale, familia mea a fost schimbata intr-un mod irecuperabil

Un tata l-a confruntat pentru prima oara pe soferul din cauza caruia fiica lui de 24 de ani si-a pierdut viata. Laurence Crossan, in varsta de 28 de ani, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

A murit dupa ce a tinut post mai multe zile! Biata fata avea doar 13 ani, iar preotul ii spusese ca doar postul...

O tanara a murit, dupa ce a tinut post 68 de zile, intr-o incercare de a aduce noroc asupra familiei ei. Aradhana Samdariya, o adolescenta din India, a inceput postul dupa ce un preot i-a spus ca asa ar putea sa.

O fosta profesoara de franceza a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul 10. Amanuntul esential din ancheta

Pensionara din Pitesti care a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul 10 al blocului in care locuia suferea de depresie. Fosta profesoara de franceza Petruta Predoiu 69 de ani), se afla singura acasa.

Adapostul migrantilor de la granita cu Statele Unite a fost nchis din cauza problemelor de sanatate

Complexul sportiv din Tijuana, care a devenit principalul adapost al migrantilor care incearca sa ajunga la frontiera Statelor Unite, a fost inchis din cauza conditiilor sanitare precare, potrivit unei declaratii a biroului primarului din Tijuana, Juan Manuel Gastelum, scrie CNN.

Caz tragic in Neamt! Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale

Un copil de doi ani din Neamt si-a pierdut viata intr-un mod inimaginabil. Acesta a cazut intr-un cazan cu mancare fierbinte pentru animale. Se pare ca baietelul statea pe un scaun in timp ce tatal.

Un adolescent de 16 ani a murit, dupa ce a purtat nistecasti banale. Greseala care i-a fost fatala

Un adolescent in varsta de 16 ani din Malaezia a murit electrocutat in timp ce avea in urechi castile de la telefonul conectat la priza. Incidentul s-a petrecut in timp ce baiatul dormea. Mohammed Aidil.

Accident cumplit in Bistrita-Nasaud. Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce a izbit pilonul unei pasarele

Un tanar in varsta de 27 ani a murit, marti seara, dupa ce a izbit cu masina pilonul unei pasarele auto din municipiul Bistrita. Accidentul s-a produs in apropierea sediului Inspectoratului pentru Situatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3637 seconds )