Libnet.ro
UNICEF

06:30

Viata Profesorului Stephen Hawking, un amalgam de bucurii, durere si studii controversate INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Viata Profesorului Stephen Hawking, un amalgam de bucurii, durere si studii controversate INFOGRAFIE

Stephen Hawking s-a stins din viata la 76 de ani. Acesta a avut parte de o moarte linistita, fara dureri, si a lasat in urma teorii controversate despre gauri negre, Dumnezeu si spatiul cosmic. continuă pe Adevărul

STEPHEN HAWKING A MURIT. Ce realizari a avut in astrofizica

Blocat intr-un scaun cu rotile si nevoit sa exprime prin intermediul unui sintetizator de voce, Stephen Hawking, care a murit miercuri la varsta de 76 de ani, si-a consacrat viata.

Stephen Hawking si pariuri celebre: o revista pentru adulti si 100 de dolari

Stephen Hawking a murit la 76 de ani, dar a lasat in urma lui o istorie pentru urmatoarele secole. Pe langa munca de cercetare, viata lui a fost marcata si de doua momente umane si frumoase. Stephen Hawking s-a nascut pe8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Ca o coincidenta care inchide [].

Stephen Hawking, geniul care ne-a facut sa vedem lumea cu alti ochi

Stephen Hawking a fost tot ceea ce nu te-ai astepta. Pe cat de imobilizat a fost, mare parte din viata, pe atat de mult a influentat fizica, lumea si societatea moderna. Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. El s-a nascut pe8 ianuarie 1942 si a murit pe 14 martie 2018. Este [].

Fizicianul Stephen Hawking a incetat din viata

Fizicianul britanic Stephen Hawking, in varsta de 76 de ani, a murit, in aceasta dimineata, la locuinta sa din Cambridge, a anuntat familia acestuia, potrivit presei internationale, citata de News. ro.

NASA si alte nume importante ale lumii, tribut pentru Stephen Hawking

Astronauti, oameni de stiinta si celebritati au primit cu tristete vestea mortii lui Stephen Hawking si i-au adus un omagiu fizicianului, sarbatorind viata unei minti colosale si a unui spirit minunat, relateazaThe Guardian. Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, la varsta de 76 de ani. Unul dintre visurile sale era sa ajunga in spatiu.

Stephen Hawking, celebrul fizician, a incetat din viata

Fizicianul Stephen Hawking, in varsta de 76 de ani, a murit, miercuri dimineata, la locuinta sa din Cambridge, anuntul fiind facut de familia sa. Suntem profund intristati ca tatal nostru iubit a murit.

O lume intreaga ii aduce omagiu lui Stephen Hawking

Astronauti, oameni de stiinta, si celebritati celebreza viata omului de stiinta Stephen Hawking, si scriu despre acesta cele mai frumoase lucruri. Iata cum au reactionat acestia, la vestea mortii celebrualui.

Citate celebre din Stephen Hawking: Cred ca cea mai simpla explicatie dintre toate este aceea ca nu exista nici un Dumnezeu

Stephen Hawking s-a stins din viata noaptea trecuta, la casa sa din Cambridge, unde traia alaturi de cei trei copii ai sai. Fizicianul avea 76 de ani.

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani

Astrofizicianul britanic Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al familiei, citat de agentiile internationale de presa. El a incetat din viata in liniste la.

STEPHEN HAWKING A MURIT. Previziunea apocaliptica facuta inainte de moarte

Cu cateva luni inainte de a muri, Hawking a facut una dintre cele mai importante predictii ale sale despre soarta Pamantului. Stephen Hawking, cunoscutul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )