Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vibratia si potentialul zilei de 31 octombrie 2020. Energie debordanta si sclipiri de geniu

Adevărul Adevărul,
Vibratia si potentialul zilei de 31 octombrie 2020. Energie debordanta si sclipiri de geniu

Ziua de 31. 2020 este dominata de vibratia cifrei noua. Simbolul cifrei 9 este spirala. Ea poate duce in sus pana la infinit sau poate cobori pana in pamant. Depinde de cunostintele pe care fiecare dintre noi le-am acumulat de-a lungul vietii si de propria cunoastere de sine pentru a putea beneficia din plin de spirala care urca. continuă pe Adevărul

Vibratia si potentialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie sa faci pentru a depasi incarcatura apasatoare si a avea succes saptamana viitoare

Vibratia si potentialul zilei de 1. 2020 este 7, al carui simbol este format din triungi si cruce sau triunghi si patrat. Auzim peste tot, iar in ultima vreme din ce in ce mai des, cuvantul vibratie. Dar oare ce anume inseamna?.

Horoscop 31 octombrie 2020. Nu va grabiti sa luati decizii! Zodia care poate pierde multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 31 octombrie 2020 si a aflat ce rezerva astrele tuturor nativilor. Iata care este zodia care poate pierde multi bani sambata daca nu este atenta! Horoscopul zilei de sambata, 31 octombrie 2020 BERBEC Mare atentie, nu luati decizii pripite in ceea ce priveste viata sentimentala. Este foarte .

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Nou record negativ la ATI!

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, un nou record negativ in ceea ce priveste numarul de pacienti aflati la ATI: 923! Numarul noilor infectari este de 5753, iar al deceselor de 101, in ultimele 24 de ore! .

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu.Taurii sparg gheata de Luna plina, Leii fac anunturi-bomba in cercul lor de prieteni

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. O Luna plina care vine cu spor sau ne ajuta sa vedem de unde il putem procura, cum atingem prosperitatea. Luna plina vine cu un cadou pentru fiecare, daca stim sa il vedem.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Cineva le face ochi dulci Gemenilor, Fecioarele simt ca le scapa lucrurile din mana

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Energie si elan, stim ce vrem si facem exact ce ne-am propus. O zi care ne cere sa fim prezenti si alerti, dar fara sa facem imprudente.

Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Nativii Gemeni se confrunta cu probleme de sanatate. Trebuie sa mearga urgent la medic. Horoscop pentru weekendul, 31 octombrie -1noiembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscop 29 octombrie 2020. Zodia asta primeste o promovare la job! Vin mai multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Noroc mare din punct de vedere financiar pentru una dintre zodii: se anunta o promovare la job. Afla si tu ce iti rezerva astrele joi! Ce spune horoscopul despre ziua de joi, 29 octombrie 2020. BERBEC Se anunta o zi cu multe invataminte din .

Prognoza meteo, azi, 29 octombrie 2020. Izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnita

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 29 octombrie 2020. Potrivit acestora, la inceputul zilei, in regiunile sudice si estice, izolat vor mai fi posibile.

Horoscop. Influente majore ale Lunii Albastre. Ce se intampla cu Berbecul si Leul pe 31 octombrie

Luna Albastra, fenomen prezent o data la 19 ani, va avea loc, anul acesta, pe 31 octombrie. Desigur, aceasta are influente majore asupra noastra iar astrologii explica exact cum ne afecteaza in functie de zodie. Cum ne afecteaza Luna Albastra, fenomenul de pe 31 octombrie Luna Albastra presupune aparitia a doua luni plini in aceeasi .

Primele ninsori din Romania, pe 31 octombrie. Imagini incredibile: vine haosul in tara

Odata cu ultima zi din octombrie, au aparut si temperaturile scazute si zapada. Imaginile cu primele ninsori din Romania din acest sezon sunt minunate. Iata unde te poti bucura deja de iarna. Au cazut primele ninsori in Romania Reprezentantii Prefecturii Suceava atrag atentia soferilor care pleaca la drum ca in zona de munte a judetului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )