Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele ninsori din Romania, pe 31 octombrie. Imagini incredibile: vine haosul in tara

Playtech Playtech,
Primele ninsori din Romania, pe 31 octombrie. Imagini incredibile: vine haosul in tara

Odata cu ultima zi din octombrie, au aparut si temperaturile scazute si zapada. Imaginile cu primele ninsori din Romania din acest sezon sunt minunate. Iata unde te poti bucura deja de iarna. Au cazut primele ninsori in Romania Reprezentantii Prefecturii Suceava atrag atentia soferilor care pleaca la drum ca in zona de munte a judetului . continuă pe Playtech

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Nou record negativ la ATI!

Coronavirus in Romania, 31 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, un nou record negativ in ceea ce priveste numarul de pacienti aflati la ATI: 923! Numarul noilor infectari este de 5753, iar al deceselor de 101, in ultimele 24 de ore! .

31 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Numarul infectarilor cu SARS-CoV-2 se mentine ridicat - 5753 noi cazuri

Pana astazi, 31 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 241. 339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19).

Horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020: Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Nativii Gemeni se confrunta cu probleme de sanatate. Trebuie sa mearga urgent la medic. Horoscop pentru weekendul, 31 octombrie -1noiembrie 2020, pentru fiecare zodie Zodia.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu.Taurii sparg gheata de Luna plina, Leii fac anunturi-bomba in cercul lor de prieteni

31 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. O Luna plina care vine cu spor sau ne ajuta sa vedem de unde il putem procura, cum atingem prosperitatea. Luna plina vine cu un cadou pentru fiecare, daca stim sa il vedem.

Superstitii la Mosii de toamna, ziua cand sufletele mortilor colinda neincetat. Ce nu ai voie sa faci pe 31 octombrie

Sambata, 31 octombrie, Biserica Ortodoxa a randuit sa se faca pomenirea mortilor. Pomenirea din aceasta zi este cunoscuta si sub denumirea de Mosii de toamna.

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Cum a putut, de fapt, Nadia Comaneci sa fuga din Romania. S-a aflat abia acum

La 31 de ani de la fuga Zeitei de la Montreal din Romania comunista, inca apar detalii despre evenimentul care a starnit atata rumoare in noiembrie 1989. Abia acum s-a aflat adevarul despre trecerea granitei in Ungaria a Nadiei Comaneci. La 28 de ani, Nadia Comaneci era prizoniera comunismului Desi era celebra in intreaga lume .

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Sistemul de sanatate din Romania, aproape mort: cei care il finanteaza, jumatate din cei care profita de el

Daca ai trait cu impresia ca situatia sistemului de sanatate din Romania pare dezastruoasa doar in teorie, un nou raport al Curtii de Conturi confirma realitatea. Foarte multi bolnavi de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )