Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vicepremierul Marcel Ciolacu, interimar la Ministerul Apararii

Antena3 Antena3,
Vicepremierul Marcel Ciolacu, interimar la Ministerul Apararii

Vicepremierul Marcel Ciolacu a fost numit interimar la Ministerul Apararii, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Demisia a fost acceptata de premierul Tudose si va fi inaintata presedintelui Klaus. continuă pe Antena3

Cine va conduce Ministerul Apararii Nationale dupa demisia lui Adrian Tutuianu

Vicepremierul Marcel Ciolacu a fost desemnat sa conduca, in mod interimar, Ministerul Apararii Nationale, dupa ce premierul Tudose a acceptat demisia ministrului Tutuianu.

Cine este Marcel Ciolacu, propus sa preia functia de ministru al Apararii: S-a fotografiat cu Omar Hayssam la vanatoare si a fost vaslasul lui Dragnea la pescuit, in Delta(FOTO)

Vicepremierul Marcel Ciolacu este propunerea premierului la functia de Ministru al Apararii, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Ciolacu este unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea,.

Controversele legate de numele lui Marcel Ciolacu: relatia cu Omar Hayssam si milionul de lei aparut peste noapte in declaratia de avere

Vicepremierul PSD Marcel Ciolacu, care a preluat interimar portofoliul Apararii, are mai multe nereguli in declaratia de avere: el nu poate sa justifice un milion de lei si este un apropiat al controversatului Omar Hayssam, care ispaseste o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare pentru terorism.

Marcel Ciolacu va fi ministru interimar al Apararii

Marcel Ciolacu va fi propus de premierul Tudose ca ministru interimar al Apararii, potrivit unor surse politice. Ciolacu este acum vicepremier fara portofoliu. UPDATE: Mihai Tudose a confirmat marti seara ca l-a desemnat pe Marcel Ciolacu sa asigure interimatul la Aparare.

Surse: Marcel Ciolacu va fi ministru interimar al Apararii

Marcel Ciolacu va fi propus de premierul Tudose ca ministru interimar al Apararii, potrivit unor surse politice. Vom reveni.

SURSE: Marcel Ciolacu va fi noul ministru al Apararii in locul lui Adrian Tutuianu

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si-a dat demisia in dupa-amiaza zilei de marti, dupa ce premierul Mihai Tudose l-a luat la rost in ceea ce priveste problema salariilor, pentru care nu ar mai.

Dificultati financiare la Ministerul Apararii: veniturile militarilor vor fi platite esalonat pana la rectificarea bugetara. Contributiile si impozitul pe venit, intarziate si ele

Ministerul Apararii Nationale anunta ca va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara. Intr-un comunicat de presa, Ministerul anunta ca salariile/soldele angajatilor vor fi platite pe 15 septembrie, iar norma de hrana si chiriile vor fi platite in jurul datei de 25 sptembrie, dupa rectificarea bugetara. Ora 16. 48: Ministrul Tutuianu si-a depus demisia. El a anuntat ca a fost eroarea sa si ca ministerul are bani de salariiOra 16. 09: Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, si ministrul Finantelor, Ionut Misa, au la aceasta ora o sedinta cu premierul Tudose, potrivit unor surse guvernamentale.

Dificultati financiare la Ministerul Apararii: veniturile militarilor vor fi platite esalonat pana la rectificarea bugetara

Ministerul Apararii Nationale anunta ca va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara. Intr-un comunicat de presa, Ministerul anunta ca salariile/soldele angajatilor vor fi platite pe 15 septembrie, iar norma de hrana si chiriile vor fi platite in jurul datei de 25 sptembrie, dupa rectificarea bugetara.

Surse: Iohannis a discutat cu Tudose imediat ce Ministerul Apararii a anuntat ca nu mai are bani pentru salariile militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul Mihai Tudose imediat dupa ce Ministerul Apararii a anuntat ca va plati esalonat veniturile militarilor, potrivit unor surse politice.

Anuntul soc facut de Ministerul Apararii in aceasta dupa-amiaza

Ministerul Apararii Nationale va recurge la plati esalonate pentru drepturile salariale, solde, diurne sau norme de hrana. in scopul abordarii prudentiale a executiei bugetare, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )