Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Costache, videoconferinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema infectiei cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Victor Costache, videoconferinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema infectiei cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a convocat o videoconferinta de urgenta cu reprezentantii directiilor de sanatate publica din teritoriu si municipiul Bucuresti cu privire la gestionarea modului de prevenire a infectiei COVID-19. continuă pe Antena3

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Ministrul Victor Costache: Avem la dispozitie undeva in jur de 4.000 de locuri de carantina la nivel national (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a participat si el la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Demnitarul a explicat ca Romania este.

Ministrul Educatiei, noi demersuri pentru monitorizarea starii de sanatate a elevilor. Monica Anisie s-a intalnit cu Victor Costache si a discutat cu inspectorii scolari

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a avut o intalnire cu colegul sau din Guvern, Victor Costache de la Sanatate, si a sustinut o videoconferinta cu inspectorii scolari generali si inspectorii scolari.

Ministerul Sanatatii: in Romania nu exista niciun caz de coronavirus

Ministerul Sanatatii, Victor Costache, anunta ca in acest moment, in Romania, nu exista niciun caz de infectie cu noul coronavirus infectia COVID-19). Autoritatile continua insa masurile de prevenire si limitare a eventualelor imbolnaviri cu acest virus.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

Sedinte de urgenta convocate la Ministerul Sanatatii si MAI pe tema coronavirusului

Romania incepe pregatirile impotriva virusului ucigas din China dupa declararea epidemiei din Italia. Sute de romani se intorc zilnic din zonele afectate, iar pericolul de infectare este urias.

Victor Costache: in momentul de fata nu lipsesc echipamente medicale Deficitul de masti, o problema la nivel mondial (VIDEO)

Deficitul de masti este o problema la nivel global, a afirmat Victor Costache, ministrul Sanatatii, care a precizat ca, totusi, in Romania, nu lipsesc echipamente medicale pentru combaterea unei eventuale.

Epidemia de coronavirus. intalniri urgente la Ministerul Sanatatii si MAI pentru a analiza pericolul

Cazurile recente din Italia si posibilitatea ca virusul sa se raspandeasca si in Romania prin intermediul romanilor ce se intorc in tara a determinat Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne sa organizeze cateva intalniri de urgenta.

Ministerul Sanatatii, instructiuni oficiale pentru a ne proteja de coronavirus. Ce trebuie sa stim si sa facem

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au demarat campania de informare a populatiei privind coronavirusul.

Ministerul Sanatatii, recomandari importante pentru populatie. Cum ne protejam de o infectie cu coronavirus

Ministerul Sanatatii publica pe site-ul institutiei o serie de recomandari pentru populatie cu privire la epidemia de coronavirus, in vreme ce autoritatile romane precizeaza ca e o chestiune de timp pana cand prezenta coronavirusului va fi confirmata si in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )