Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Negrescu. A intrat in politica la 17 ani, iar acum este noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Antena3 Antena3,
Victor Negrescu. A intrat in politica la 17 ani, iar acum este noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Victor Negrescu n. august, 1985), noua propunere a Guvernului Dancila pentru functia de comisar european din partea Romaniei, a fost ministru delegatpentru Afaceri Europene de la 27 iunie 2017 pana in. continuă pe Antena3

CM Schi alpin: Alice Robinson (17 ani) a castigat slalomul urias de la Soelden

Alice Robinson Noua Zeelanda, 17 ani) a castigat sambata slalomul urias de la Soelden Austria), obtinand prima sa victorie in Cupa Mondiala de schi alpin, in proba inaugurala a sezonului, informeaza AFP.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a lui Dancila pentru comisar european

Fostul ministru al afacerilor europene, Victor Negrescu, a fost propus de Guvernul Romaniei sa ocupe.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Victor Negrescu,noua propunere a Guvernului Dancila pentru functia de comisar european din partea Romaniei, a fost ministru delegatpentru Afaceri Europene de la 27 iunie 2017 pana in noiembrie 2018,.

Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european

Premierul Dancila il propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european, presedintele Klaus Iohannis declarand ca aceasta nu are nicio legitimitate pentru a face propuneri pe aceasta pozitie.

Surpriza! Dancila face a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu. Klaus Iohannis critica mutarea: Gest iresponsabil, de sfidare

Desi Guvernul PSD a fost demis, premierul Viorica Dancila a trimis la Bruxelles a treia propunere de comisar european: Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene. Presedintele Klaus Iohannis critica decizia premierului de a face o noua propunere, in conditiile in care Guvernul Dancila a fost demis.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Premierul demis Viorica Dancila il propune pe Victor Negrescu in functia de comisar european. Scrisoarea, trimisa marti la Bruxelles

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa marti.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai. Traficul tramvaielor, paralizat

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

Tragedie in Capitala. Un adolescent de 17 ani a murit calcat de tramvai

Caz socant in Capitala. Un tanar de 17 ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod groaznic. Din primele informatii, se pare ca adolescentul a fost calcat de tramvai. Tragedia a avut loc sambata seara, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )