Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Piturca poate pleca la orice ora de la echipa nationala daca plateste FRF-ului despagubiri de 1,4 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Victor Piturca poate pleca la orice ora de la echipa nationala daca plateste FRF-ului despagubiri de 1,4 milioane de euro

In cazul in care vrea sa plece de la nationala de fotbal a Romaniei, Victor Piturca trebuie sa plateasca despagubiri in valoare de 1,425 milioane de euro, informeaza Mediafax. Selectionerul este dorit de gruparea Al-Ittihad Jeddah, din Arabia Saudita. continuă pe Hotnews

Presa araba il da pe Victor Piturca sigur plecat

Victor Piturca este aproape plecat de la echipa nationala, conform presei arabe, dar si fostului presedinte al FRF, Mircea Sandu.

Anghel Iordanescu, vehiculat la echipa nationala

Numele lui Anghel Iordanescu este vehiculat la echipa nationala, in cazul in care va pleca Victor Piturca.

LIVE Piturca pleaca de la echipa nationala. Scapam de el astazi sau niciodata. Doamne (sau Allah) ajuta!

Selectionerul Victor Piturca a ajuns marti dupa ora pranzului la Casa Fotbalului pentru a se intalni cu presedintele Razvan Burleanu.

LIVE Piturca pleaca de la echipa nationala. Scapam de el astazi sau niciodata

Selectionerul Victor Piturca a ajuns marti dupa ora pranzului la Casa Fotbalului pentru a se intalni cu presedintele Razvan Burleanu.

LIVE Piturca pleaca de la echipa nationala: Inca sunt selectionerul echipei nationale. Apare Andone

Selectionerul Victor Piturca a ajuns marti dupa ora pranzului la Casa Fotbalului pentru a se intalni cu presedintele Razvan Burleanu.

Victor Piturca: Am luat o optiune serioasa de a fi prezenti la Euro-2016. / Razvan Burleanu: Dupa acest rezultat cred ca Victor Piturca nu mai are niciun motiv sa plece

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a declarat, duminica seara, in conferinta de presa de dupa victoria din meciul cu Grecia, scor 1-0, ca tricolorii au luat o optiune serioasa pentru calificarea la campionatul European din 2016. Am luat o optiune serioasa de a fi prezenti la Euro-2016. Am jucat perfect din punct de vedere tactic. Nu sunt suparat pe Marica, deoarece nu merita sa fie eliminat, a spus Piturca. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, duminica seara, ca dupa victoria Romaniei din meciul cu Grecia, scor 1-0, in opinia sa selectionerul Victor Piturca nu are motive sa plece de la echipa nationala.

Am scapat?! Victor Piturca semneaza astazi cu Al Ittihad

Sa nu zicem hop pana nu sarim gardul, dar Victor Piturca este anuntat ca va semna astazi cu echipa Al Ittihad.

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationala in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala mutare a selectionerului Romaniei.

Ce-l asteapta pe Victor Piturca la Jeddah, orasul pentru care ar fi dispus sa renunte la Romania: temperaturi record de 48 de grade Celsius, in luna septembrie

In timp ce Victor Piturca neaga aceasta varianta, presa araba da drept sigura plecarea lui de la echipa nationala a Romaniei si preluarea formatiei Al-Ittihad, din Jedddah. Pentru ca nu ar fi prima oara cand una se zice si alta se intampla, de fapt, sa vedem ce l-ar astepta pe cel poreclit Satana in Arabia Saudita.

Oficialii FRF, despre posibilitatea plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationla, in fotbalul arab

Dupa ce in ultima saptamana au existat numeroase zvonuri care-l plasau pe Victor Piturca ca antrenor in fotbalul arab, Razvan Burleanu si alti oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal au vorbit despre implicarile contractuale pe care le-ar avea o eventuala plecare a selectionerului Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2379 seconds )