Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, acuzatii grave dupa congresul PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, acuzatii grave dupa congresul PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa PSD, despre care spune ca s-a transformat oficial in PDL. De ieri, 10 Martie, tot ceea ce a reprezentat PSD a fost sters / nu doar Iliescu,. continuă pe Antena3

Nicolae Banicioiu, reactie dupa Congresul PSD: Au ales ei singuri calea de a ne face de ras

Nicolae Banicioiu a reactionat dupa Congresul PSD, unde a candidat pentru functia de presedinte executiv, pentru ca ulterior sa se retraga din cursa. Dragi prieteni Va scriu acest gand avind in.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Ion Cristoiu, dupa Congresul PSD: Nici Nicolae Ceausescu nu si-ar fi permis asa ceva

Jurnalistul Ion Cristoiu reactioneaza dupa Congresul extraordinar al PSD de sambata, 10 martie. intr-un articol publicat pe blogul sau, el compara Congresul PSD cu Congresul al XI-lea al PCR din noiembr.

Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Fostul premier PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat la Congresul PSD de sambata, desi era in tara. Diversi prieteni m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre felul in care s-a desfasurat.

Filosoful Mihai Sora, dupa Congresul PSD: Centurionii uzati sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut

Filosoful Mihai Sora scrie pe Facebook, facand referire la Congresul PSD ce a avut loc sambata, ca nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Liviu Plesoianu face acuzatii GRAVE: Se vrea scoaterea mea din joc (FOTO)

Liviu Plesoianu acuza ca unele persoane din partid doresc scoaterea lui din joc. Deputatul a scris un mesaj cu subinteles pe pagina sa de socializare, dupa Congresul PSD. Foarte multi.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

Banicioiu, acuzatii grave la Congresul PSD: Nici nu a inceput procedura de vot, iar in anumite zone deja se numarau voturile

Nicolae Banicioiu, candidat pentru functia de presedinte executiv, a declarat ca a vrut sa cedeze in favoarea Ecaterinei Andronescu, iar acest anunt sa fie facut in fata delegatilor, dar n-a fost lasat. Acesta a mai subliniat ca sunt probleme in ceea ce priveste procesul de votare.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extrem de duri modul in care a fost organizat Congresul extraordinar al PSD de sambata. Ponta sustine ca, prin ceea ce s-a intamplat sambata, s-a pus.

Victor Ponta, in timpul Congresului PSD: PSD se afla acum in fata celui mai mare pericol din existenta sa (FOTO)

Victor Ponta a transmis, pe pagina sa de socializare, ce discurs ar fi tinut daca ar fi participat la Congresul PSD. Fostul premier l-a atacat de nenumarate de ori pe Liviu Dragnea in textul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )