Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta agreeaza ideea coabitarii cu Traian Basescu si Crin Antonescu: Acest gen de normalitate prinde bine Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Romania TV, ca spera la o coabitare mereu intre el, presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, in Wiener Zeitung: Nu am un conflict cu Victor Ponta, coabitarea functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Wiener Zeitung, ca nu are niciun conflict cu premierulVictor Ponta si ca acordul de coabitare functioneaza perfect, potrivit Mediafax. Avem un acord de.

Victor Ponta: Declaratia lui Basescu privind proiectul TAP, extrem de nediplomatica la adresa lui Barroso

Premierul Victor Ponta spune ca nu doreste sa comenteze declaratiile presedintelui Traian Basescu, care afirma ca nu este la varsta pubertatii pentru a crede ca ambele parti au castigat din TAP, considerand ca declaratia presedintelui este extrem de nediplomatica la adresa sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, transmite Mediafax.

Traian Basescu i-a multumit lui Crin Antonescu pentru ca il va reprezenta la ceremonia de aderare a Croatiei la UE

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, dupa reuniunea Consiliului European, ca l-a rugat pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, sa-l reprezinte la ceremonia de aderare a Croatiei la Uniunea Europeana care va avea loc la Zagreb duminica seara, iar acesta a acceptat.

Traian Basescu: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi indeplineasca angajamentele, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi.

Traian Basescu sustine ca Romania are 400 de milioane de euro alocate pentru diminuarea somajului in randul tinerilor

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca Guvernul trebuie sa adopte o strategie de reducere a somajului in randul tinerilor pe care s-o prezinte pana in ianuarie 2014, in conditiile in care Consiliul European va aloca sase miliarde de euro statelor membre, in vederea crearii de locuri de munca.

Traian Basescu: E o copilarie sa spui ca vrei in South Stream, dupa esecul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, de la Bruxelles, ca Romania nu trebuie sa se indrepte catre South Stream, dupa esecul proiectului Nabucco, tinta fiind diversificarea aprovizionarii, ci nu.

Traian Basescu, despre esecul Nabucco: Am informat Consiliul European ca Romania isi va redefini politica energetica fara a astepta aprobarea nimanui

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri ca a informat Consiliul European, dupa esecul proiectului Nabucco, ca Romania isi va redefini politica energetica plecand de la propriile sale resurse si fara a astepta aprobarea nimanui.

Traian Basescu, la Consiliul European: Banii din programele europene neimplementate vor fi cheltuiti pentru tinerii someri

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri, prerogativele noului buget al Uniunii Europene pentru 2014-2020, adoptat joi noapte, care va permite mai ales finantarea masurilor impotriva somajului in randul.

Traian Basescu, la Consiliul European: CE semnaleaza ca Romania are o productivitate a muncii foarte scazuta

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri, prerogativele noului buget al Uniunii Europene pentru 2014-2020, adoptat joi noapte, care va permite mai ales finantarea masurilor impotriva somajului in randul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )