Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Alexandru Rafila inclina sa candideze la Primaria Capitalei, dar mi-a spus ca intr-o perioada atat de grava trebuie sa iti faci meseria de medic. Am incredere in profesionalismul sau (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Alexandru Rafila inclina sa candideze la Primaria Capitalei, dar mi-a spus ca intr-o perioada atat de grava trebuie sa iti faci meseria de medic. Am incredere in profesionalismul sau (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare. Liderul Pro Romania, care il ofertase pe Rafila sa intre in cursa. continuă pe B1

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Alexandru Rafila, la PSD. Marea lovitura de la Alegerile Parlamentare

Surpriza totala pentru alegatori! Alexandru Rafila ar deschide lista Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii ar intra in cursa ravnita, dupa refuzul catre ProRomania in cadrul alegerilor pentru Primaria Capitalei. Alexandru Rafila intra in cursa! Este sau nu pe lista PSD? Alexandru Rafila deschde lista PSD pentru Camera .

ALEXANDRU RAFILA: intr-o zi in care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, in realitate in Romania se imbolnavesc 40.000 de persoane

Alexandru Rafila a declarat ca in tara noastra exista o situatie care se intalneste si in alte state si anume, potrivit studiilor de seroprevalenta a infectiei SARS-CoV-2, intre numarul diagnosticat de cazuri si numarul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 exista un raport de 1 la 10. Prin urmare, la 4. 000 de cazuri diagnotiscate, in realitate se imbolnavesc in Romania 40. 000 de oameni, a adaugat Rafila, conform news. ro.

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

De ce s-a inscris Alexandru Rafila in PSD, de fapt. Mutarea lui nu mai e secreta acum

Prof. Dr. Alexandru Rafila este reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii in perioada mai 2012 ianuarie 2013. in prezent este seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si presedintele .

Alexandru Rafila a intrat oficial in PSD: Apartenenta la un partid nu trebuie sa fie considerata o vina

Marcel Ciolacu a anuntat ca Alexandru Rafila s-a alaturat echipei de candidati ai PSD la alegerile parlamentare. Liderul social-democratilor a precizat ca este nevoie de specialisti in Parlament care sa faca legislatie in lupta cu pandemia de coronavirus. Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti.

Medicul Alexandru Rafila, o alta veste teribila pentru romani. Unde vor ajunge in scurt timp pacientii cu coronavirus

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS trage un mare semnal de alarma cu privire la blocarea sistemului de sanatate. Din pacate, cifrele inregistrate ieri au schimbat regulile jocului, iar autoritatile si cadrele medicale nu mai vad luminita de la capatul tunelului. in cursul zilei de miercuri, GCS a anuntat 4. 016 cazuri, cifra record dupa opt .

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Orban: Locul lui Alexandru Rafila nu e in PSD. Cred ca a luat o decizie gresita

Premierul Ludovic Orban considera ca profesorului Alexandru Rafila de a se alatura PSD este una gresita, iar locul sau nu este in partidul lui Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )