Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de guvern ca astazi va amana cu un an termenul prevazut de legea educatiei inca de acum 4 ani, deci din 2011, pana la care cadrele didactice din invatamantul universitar erau obligate sa obtina titlul de doctor. Amanam cu un an acea prevedere, altfel poate bine-intentionata, dar nerealista, ca de maine dam afara 3. 000 de cadre didatice din invatamantul superior, a spus Ponta. Avertismentul profesorului universitar Mihai Coman: Daca prorogarea nu este publicata in Monitorul Oficial astazi, atunci solutia creeaza o criza de 10 ori mai mare decat problema. continuă pe Hotnews

Amanam legea disponibilizarii cadrelor didactice care nu si-au finalizat doctoratul

Guvernul va amana cu un an aplicarea legii prin care 3. 000 de cadre universitare care nu si-au finalizat doctoratul trebuie sa iasa din sistem, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta.

Victor Ponta anunta AMANAREA unei decizii care afecta mii de oameni

Guvernul va amana cu un an aplicarea legii prin care 3. 000 de cadre universitare care nu si-au finalizat doctoratul trebuie sa iasa din sistem, a anuntat miercuri premierul Victor Ponta. Amanam cu.

Greu de demis: Victor Ponta rezista la Palatul Victoria. Cronica unei motiuni ratate

Liberalii au tras cu usurinta singurul glont pe care-l aveau la indemana pentru a demite Guvernul Ponta si au pierdut. Premierul Victor Ponta poate sa ramana linistit in fruntea Guvernului pana in 2016. Doar atunci, Opozitia mai are o sansa sa-l indeparteze, dupa ce PNL reusit sa bifeze a patra motiune de cenzura ratata. Liberalii nici nu si-au dat foarte mult silinta pentru a inregistra un succes, fiind complet nepregatiti.

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

Victor Ponta, despre imprumutul pentru Republica Moldova

Victor Ponta si-a inceput saptamanala sedinta de guvern cu multumiri adresate Coalitiei de guvernare pentru sprijinul acordat la motiunea de cenzura de marti.

Inspectia Judiciara: Victor Ponta a afectat reputatia procurorului Uncheselu

Premierul Victor Ponta a incalcat reputatia procurorului Uncheselu, cel care il cerceteaza in dosarul Turceni-Rovinari, atunci cand a declarat ca dosarul sau este rezultatul obsesiei procurorului de caz, care a inventat fapte, a concluzionat, marti, Inspectia Judiciara.

Raspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. Un labrador acasa care mereu se crede tigru

Premierul Victor Ponta a replicat, marti, liderului PNL Vasile Blaga, care a spus ca in noiembrie anul trecut l-a scos din politica inalta, aratand ca are si el un Labrador acasa care mereu se crede tigru si.

Este ceva inedit. Filmuletul postat de Victor Ponta pe Facebook dupa motiune

Imediata dupa motiunea de cenzura, Victor Ponta a publicat un material video interesant pe Facebook. Singurul comentariu despre motiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum inapoi la treaba!, a scris premierul pe reteaua.

Ce a declarat Victor Ponta dupa anuntul picarii motiunii de cenzura

La scurt timp dupa anuntul ca motiunea de cenzura a picat, premierul Victor Ponta a declarat ca a fost un esec total pentru liberali si a adaugat ca incepand de azi el se extrage pe cat posibil din toate aceste batalii politice inutile.

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )