Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta: ANAF lucreaza din ce in ce mai eficient, dar legatura directa cu Ministerul de Finante duce la multa birocratie si intarzie

B1 B1,
Victor Ponta: ANAF lucreaza din ce in ce mai eficient, dar legatura directa cu Ministerul de Finante duce la multa birocratie si intarzie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, ca ANAF a inceput sa lucreze mai eficent si aduce mai multi bani. Cu toate acestea, seful Executivului a explicat ca. continuă pe B1

Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a multumit senatorilor miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de guvern pentru ca au aprobat Codul fiscal, precizan ca masurile care au fost amanate pentru anul 2017 ar putea fi.

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

Victor Ponta indeamna ministrii din Romania sa-si ajute omologii din Republica Moldova

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, isi indeamna ministrii sa-si ajute in mod neconditionat colegii din Republica Moldova. Oficialul crede ca moldovenii au mare nevoie de ajutorul romanilor in aceasta perioada si ca acordarea acestui ajutor trebuie sa se transforme intr-un reflex.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Victor Ponta: Incasarile ANAF in august, mai mari cu 250 mil euro fata de august 2014 / Fiscul va fi reorganizat: Institutie de sine statatoare, condusa de un board numit de guvern, parlament si presedinte

ANAF a incasat in luna august 2015 cu 1,2 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, in ciuda reducerii TVA la alimente, a taxei pe constructii, cresterea contributiei la pilonul privat de pensii si a reducerii CAS, a declarat marti premierul Victor Ponta, care a anuntat, totodata, intentia de a reorganiza ANAF.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

Victor Ponta: in luna august 2015 am incasat cu un miliard doua sute de milioane de lei mai mult ca in august 2014 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca in luna august a anului 2015, Romania a avut incasari mai mari fata de august 2014, cu un miliard doua sute de milioane de lei. Noi continuam sa prezentam toate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )