Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a multumit senatorilor miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de guvern pentru ca au aprobat Codul fiscal, precizan ca masurile care au fost amanate pentru anul 2017 ar putea fi. continuă pe B1

Tariceanu: Am convenit ca masuri din Codul Fiscal sa fie devansate, dupa ce vom avea datele necesare

O serie de masuri din Codul Fiscal, precum reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, vor fi devansate, indata ce coalitia va avea datele necesare, a anuntat copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Tariceanu: Am convenit ca masuri din Codul Fiscal sa fie devansate

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat astazi ca a convenit la nivelul colalitiei, ca de indata ce vor avea datele necesare, sa devanseze o serie de masuri, precum reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, afirmand ca s-ar da un impuls puternic capitalului romanesc, transmit surse din presa.

Victor Ponta: ANAF lucreaza din ce in ce mai eficient, dar legatura directa cu Ministerul de Finante duce la multa birocratie si intarzie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, ca ANAF a inceput sa lucreze mai eficent si aduce mai multi bani. Cu toate acestea, seful Executivului a explicat ca.

Liviu Dragnea: Speram sa dam joi vot pe Codul Fiscal, care a fost trimis in Parlament de un premier curajos (VIDEO)

Liviu Dragnea si-a exprimat luni, in cadrul unei sedinte ce a avut loc la Palatul Parlamentului, dorinta ca noul Cod Fiscal sa fie votat joi, informeaza B1 TV. Acesta a precizat ca noul Cod Fiscal va fi adoptat.

Ponta: Este posibila aplicarea in devans a masurilor destinate mediului economic din Codul Fiscal

Premierul Ponta a declarat ca masurile destinate mediului de afaceri care sunt continute de Codul Fiscal, dar care au fost amanate pana la 1 ianuarie 2017, pot intra in vigoare mai devreme daca datele certe si realitatile economice o permit, el anuntand ca l-a informat si pe presedintele Iohannis.

Subiectele Zilei: Refugiatii arabi nu au ce cauta in Romania! Sistemul este incapabil sa-i preia; Ce indicii contine filmarea cu romanul rapit in Burkina Faso; Detaliul din Codul Fiscal despre care Guvernul a uitat sa vorbeasca

Centrul de comanda NATO de la Bucuresti a fost activat. Avertismentul Kremlinului pentru romani. Cat ne costa returnarea esalonata a taxei auto. Statul va returna esalonat, timp de cinci ani, taxa auto platita de cetatenii romani.

Victor Ponta indeamna ministrii din Romania sa-si ajute omologii din Republica Moldova

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, isi indeamna ministrii sa-si ajute in mod neconditionat colegii din Republica Moldova. Oficialul crede ca moldovenii au mare nevoie de ajutorul romanilor in aceasta perioada si ca acordarea acestui ajutor trebuie sa se transforme intr-un reflex.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )