Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Angajatii nu mai trebuie platiti ca in Africa, majorarea salariului minim-acoperita din CAS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Angajatii nu mai trebuie platiti ca in Africa, majorarea salariului minim-acoperita din CAS

Angajatii din Romania nu mai trebuie platiti cu salarii aflate sub limita de subzistenta, iar majorarea salariului minim poate fi acoperita din economiile rezultate prin scaderea CAS, a afirmat premierul Ponta, referitor la nemultumirea micilor. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta sustine ca angajatii nu mai trebuie platiti ca in Africa

Premierul Victor Ponta a sustinut, marti, ca majorarea salariului minim poate fi acoperita din economiile rezultate prin scaderea CAS si ca muncitorii romani nu mai pot fi platiti ca in Africa, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Hrebenciuc nu mai e deputat si se va prezenta in fata Justitiei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, ca Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat in urma faptului ca plenul Camerei, al carui cvorum a fost asigurat de parlamentarii puterii, a luat act de demisia acestuia, el aratand ca Valeriu.

PSD incepe sa simta teama de esec. Simptomele fricii la Victor Ponta

Cea mai spectaculoasa stire a saptaminii, anuntata chiar de Victor Ponta intr-un interviu acasa la Antena 3, este noua sa tinta de voturi: 37,5%. In august, cind a facut celebra declaratie cu popcornul, el declarase ca pleaca de la un scor de 40%, asigurat de alianta PSD - PC - UNPR. Scaderea asumata a tintei electorale e simptomul indoielii, al fricii de esec care a inceput sa roada serios inima infernalei masinarii electorale a PSD. Ponta e sub intentia de vot a partidului, iar sondajele interne arata ca potentialul sau de crestere e aproape epuizat sub loviturile justitiei. Iata alte citeva elemente-cheie ale fricii cuibarite in staful candidatului:.

Victor Ponta: Acciza la palinca va fi eliminata de anul viitor. Trebuie sa ne pregatim pentru o batalie juridica cu Comisia Europeana

Acciza pentru palinca va fi eliminata, incepand din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2015, dar Romania trebuie sa se pregateasca si de o batalie juridica cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a declarat premierul Victor Ponta, duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

IPP accepta conditiile cerute de Victor Ponta si INVITA TOTI candidatii la o dezbaterea electorala inaintea primului tur

Intru-un comunicat de presa Institutul pentru Politici Publice anunta ca accepta conditiile cerute de Victor Ponta pentru o dezbatere electorala. Ca atare, IPP invita toti candidatii la alegerile prezidentiale de duminica la o confruntare electorala. Candidatii trebuie sa raspunda propunerii pana luni seara.

Evaluarea campaniei lui Victor Ponta - un lung sir de lovituri sub centura si voturi cumparate pe bani publici

Inaintea debutului oficial al campaniei electorale, premierul Victor Ponta a apelat la arme interzise pentru a-si lovi adversarii sau pentru a castiga puncte. In cele cateva saptamani scurse a contabilitat atat de multe derapaje, incat abia li se mai poate tine socoteala. Victor Ponta si PSD si-au pregatit terenul campaniei modificand o lege prin care au suspendat temporar migratia politica, astfel incat sa racoleze cat mai multi primari si alesi locali din opozitiei. Campania Ponta/PSD a continuat printr-o serie de atacuri sub centura impotriva principalului adversar, atacat pe teme de religie, pentru faptul ca nu are copii sau acuzat ca va taia pensiile. Hotnews. ro va continua in urmatoarele zile evaluarea campaniei candidatilor la prezidentiale .

Victor Ponta la Viata satului, o ora de publicitate electorala mascata cu un pahar cu lapte in fata

Ca invitat la emisiunea cea mai longeviva a televiziunii publice, asa cum a descris-o moderatorul Gabriel Gherghescu, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul sa intretina confuzia intre conditia de premier si cea de prezidentiabil si sa isi sporeasca vizibilitatea pe bani publici. Timp de o ora, Ponta si-a promovat asa-numitele succese, cel mai adesea la persoana intai, aratand ca este sustinatorul providential al agriculturii romanesti.

Institutul pentru Politici Publice accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii la dezbaterea electorala dinaintea primului tur

Institutul pentru Politici Publice IPP), care a propus organizarea unei dezbateri electorale intre principalii sase candidati la prezidentiale inaintea primului tur de scrutin, anunta luni ca accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii. Reamintim ca liderul PSD a conditionat prezenta sa la dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidati inscrisi. IPP mai anunta ca propus postului de televiziune Digi24, primul care a raspuns invitatiei de colaborare lansata saptamana trecuta, sa sprijine logistic si sa transmita acest eveniment. DIGI 24 a acceptat propunerea IPP, oferind tuturor posturilor TV interesate posibilitatea preluarii semnalului, afirma organizatia, care solicita totodata candidatilor sa isi exprime in scris intentia de participare in noul format in cursul serii de luni.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )